Ваучер на стойност 10 000 за корекции спечели новата носителка

...
Ваучер на стойност 10 000 за корекции спечели новата носителка
Коментари Харесай

Ето коя спечели Мис Силикон 2022

Ваучер на стойност 10 000 за корекции завоюва новата носителка на купата „ Мис Силикон “ Михаела Стоичкова, написа Хотнюз.

Хубавицата е от София и има по 650 кубика във всяка гърда, които гордо разноски по време на състезанието, който се организира в събота вечерта във Велинград. Освен силиконов бюст Михаела има и импланти в дупето. Красавицата впечатли с визията си и атрактивното държание на сцената. Актуалната носителка на купата Лейди България сграбчи короната на Мис Силикон Естетик. Миската от Пловдив завоюва влиятелната купа и показа акцията си в поддръжка на питателните разстройства.

Първа подгласничка стана Кати Дойнова, която победи и в онлайн гласуването. По време на разпределяне на лентите короната на първата подгласничка бе объркана и връчена на две от специфичните награди. Така подгласничките се озоваха единствено с лента.

„ Мис Силикон модел “ стана бъдещата акушерка Симона Ангелова, а адашката ѝ Дусова завоюва овациите и сграбчи наградата „ Мис Силикон Стар “ с 2100-кубиковия си бюст.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР