Семейство от Флорида съди НАСА, след като домът им беше

...
Семейство от Флорида съди НАСА, след като домът им беше
Коментари Харесай

Семейство съди NASA, след като домът им във Флорида е ударен от отломки от МКС

Семейство от Флорида съди НАСА, откакто домът им беше развален от парчета, паднали на Земята от Международната галактическа станция.

Адвокатската адвокатска фирма Cranfill Sumner, настояща от името на фамилията, сподели, че делото против организацията е първото по рода си. То ще „ образува основата “ за сходни искове в бъдеще, защото галактическите боклуци са се трансформирали в „ същински и сериозен проблем “.

Обектът се разруши в дома на Алехандро Отеро през март, създавайки дупка в покрива и пода.

Синът на господин Отеро, Даниел, беше у дома по това време, само че не беше ранен.

Семейството желае 80 000 $ обезщетение, „ с цел да регистрира напрежението и въздействието, което това събитие оказа върху живота им “, споделиха юристите.

Cranfill Sumner сподели, че клиентите им са „ признателни, че никой не е получил физически пострадвания “, само че прибавят, че обстановката е могла да бъде „ пагубна “.

Ако отломките бяха блъснали в друга посока, можеше да има съществени пострадвания или даже гибел.

НАСА сподели, че отломките са паднали на Земята, откакто наземните чиновници са употребявали роботизирана ръка на галактическата станция, с цел да освободят товарен палет, съдържащ „ остаряващи акумулатори “ през март 2021 година

Очакваше се хардуерът да изгори изцяло по време на навлизането през земната атмосфера на 8 март 2024 година Въпреки това, част от хардуер оцеля при наново влизане и засегна дом в Неапол, Флорида.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР