Вътрешният министър на Украйна Денис Монастирский, неговият заместник и държавният

...
Вътрешният министър на Украйна Денис Монастирский, неговият заместник и държавният
Коментари Харесай

Вътрешният министър и висшето ръководство на МВР на Украйна ...

Вътрешният министър на Украйна Денис Монастирский, неговият заместител и държавният секретар към Министерство на вътрешните работи на Украйна, починаха при злополука с хеликоптер в предградие " Бровари " на Киев, оповестява, заяви националната полиция, представена от Ройтерс i BTA.



Към момента шестнайсет души са починали, а 22-ма са в болница след разбиването на хеликоптера в Бровари, оповестява още украинската полиция.

" Тази заран, 18 януари, хеликоптер на Държавната работа за изключителни обстановки се разруши в киевското предградие " Бровари ". В резултат на самолетна злополука почина управлението на Министерството на вътрешните работи: министърът, първият заместник-министър и държавният секретар ", сподели ръководителят от Националната полиция Игор Клименко.

Според Клименко към този момент са известни 16 починали, в това число 2 деца. Той посочи, че 9 от починалите са били на борда на хеликоптера.

" 22-ма потърпевши са в болничното заведение, от които 10 са деца. На място работят всички съответни и профилирани служби. Извършва се оглед на мястото ", сподели още шефът на полицията.

 



Според известия в украински медиите на борда са били министърът на вътрешните работи Денис Монастирски, както и първият му заместител Евгений Йенин и държавният секретар Юрий Лубкович.



Министърът на вътрешните работи на Украйна Денис Монастирски

 

По думите на представителя на командването на Военновъздушни сили Юрий Игнат  хеликоптерът, който се разруши в край Киев, е изпълнявал дилемите на Държавната работа за изключителни обстановки.

" За страдание, това се случи с хеликоптера на Държавната работа за изключителни обстановки, който изпълняваше дилемите си и летеше. Сега в Украйна има избран брой такива хеликоптери, които извършват задания за защитата на страната ", сподели Игнат и означи, че би трябвало да се уточнят детайлностите, които ще дойдат от Държавната работа за изключителни обстановки.

По първична информация времето в Киев сега на злополуката е било мъгливо.

Очаквайте детайлности.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР