Варна. Надграждайте знанията си, изисквайте от другите, но най-вече от

...
Варна. Надграждайте знанията си, изисквайте от другите, но най-вече от
Коментари Харесай

Варна: Народният представител Владимир Вълев участва в дискусия на училищен клуб по интереси

Варна. Надграждайте знанията си, изисквайте от другите, само че най-много от себе си и бъдете правилни един към различен. Това пожела националният представител Владимир Вълев в диалог с възпитаници от ГПЧЕ „ Йоан Екзарх ” във Варна. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ - Варна . Депутатът беше посетител в групата по ползи „ Моите права и държавните институции ”.
„ Благодаря на ръководителя на клуба по извънкласни действия Петранка Костадинова за поканата и опцията да дискутираме с младежите тематиките, които ги вълнуват ”, уточни Вълев. Във фокуса на срещата бяха нововъведенията в образованието, спортът и спортните бази в образователните заведения, главните аргументи за преждевременното овакантяване на учебно заведение. Учениците демонстрираха интерес към законотворческия развой, активността на депутатите по комисии и метода, по който протича седмицата на един депутат.
Акцент в диалога бе и връзката възпитаници – учители – родители. „ За младежите е значимо да усещат поддръжка в постоянна фамилна среда, а посредством знанията в учебно заведение да развиват своите ползи ”, уверен е Вълев.
Той изрази откровено задоволство от срещата си с гимназистите, в които видя дейни, стимулирани и публично ангажирани персони.
„ Като човек с богата спортна кариера съм оценил голямото значение на спортсменския дух. Той е извънредно нужен за човешките взаимоотношения във всички сфери на живота ”, увери Вълев, който е троент европейски и троент международен първенец по кикбокс.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР