На днешния светъл празник Денят на светите братя Кирил и

...
На днешния светъл празник Денят на светите братя Кирил и
Коментари Харесай

С хора и народни песни "Възраждане" откри предизборната си кампания в Перник

На днешния ярък празник Денят на светите братя Кирил и Методи " Възраждане " Перник откри предизборната си акция на площад Кракра Пернишки. " Както и до момента ще бъдем измежду хората в цялата Пернишка област. Българите би трябвало да схванат, че бъдещето им зависи от тях и би трябвало да излязат да гласоподават на 9 юни. ", сподели лидерът на листата за народни представители от региона Димо Дренчев.

Над 150 индивида участваха на откриването на предизборната акция. Кандидатът за евродепутат от " Възраждане " Мира Миркова бе пристигнала от Кюстендил, с цел да поддържа пернишката и радомирската структури. " Това са доста значими избори 2 в 1, в които би трябвало да изберем свободата за България.Много е значимо да се гласоподава и за европейските избори. Европа е нашият дом и България би трябвало да има представители в Европейския съюз, които да пазят националното ни достолепие, България повече няма да бъде обслужващ личен състав. ", сподели Мира Миркова.

Тя даже поведе хорото, което се изви на площада. С няколко национални песни гостите поздрави известният артист Георги Гьолски. На осъществяването " Плачи земльо, шоп те гази ", на хорото се хвана и общинският консултант Радослав Червенков, който е втори в листата за народни представители на " Възраждане ". " Ще бъдем измежду хората, с цел да се чуе гласа ни, с цел да се чуе това, което желаеме споделим и това, за което желаеме да се борим. За страдание следя, че гражданската сила е изчезнала от хората. Помните по какъв начин преди години откраднаха водата на Перник тъкмо под носа ни и никой не понесе отговорност за тази неволя, в действителност тогава се видя апатията на хората. За това сме решили да търсим мнението им и да ги предизвикваме да вземат участие интензивно в процеса на гласоподаване. ", разяснява Червенков.

" Възраждане " е под N12 в бюлетината.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР