Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за област

...
Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за област
Коментари Харесай

Красен Кръстев, народен представител и водач на листата на ГЕРБ-СДС: С доказани личности и ясни цели ще постигнем двойна победа /снимки/

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за област Враца избраха Деня на първоучителите св. братя Кирил и Методий, с цел да започват предизборната си акция. По традиция бе отслужен водосвет за здраве и благополучие в митрополитски храм „ Св. Николай “. Отец Аспарух благослови претендентите с религия и мощ да работят за добруването на хората, страната и Европа. 
Народният представител и лидер на листата Красен Кръстев посочи пред медиите, че единствено с потвърдени персони и ясни цели, ще бъде реализирана двойна победа. 
„ Ние от ГЕРБ-СДС сме образец по какъв начин се почитат полезностите, по какъв начин се пазят ползите на нашите съграждани, знаем по какъв начин да отстояваме българските цели пред Европа. Знаем по какъв начин се реализира победа след години на тежко и мъчно ръководство, при липса на отговорно и устойчиво държавно управление ”, означи Красен Кръстев. Той заключи, че макар положените старания, още веднъж сме изправени пред избори. 
„ Този път слагаме верните решения, с разсъдък и предвидливост с номер 22 . Зад мен е листата от претенденти за народни представители, един мощен и обединен екип, който има капацитета и самочувствието да приказва за политики и съществено ръководство. С демократичността на вота, би трябвало да сложим завършек на делегираните права, на сродните взаимоотношения, подправените герои и безнаказаното рушене на закона. Това е огромен камшик за държавността ”, съобщи лидерът на листата Красен Кръстев. По думите му, доверието към България се унищожава, а бизнесът и стопанската система страдат на фона на спорове и поради липса на прагматични решения.
„ Изоставаме в осъществяването на планове и развиването на цели райони. Ние се вслушваме в гласа на хората, които ни дават доверието си и към този момент седемнадесет години сме първа политическа мощ в региона. Стабилността на България и връщането й по пътя на сполучливия евроатлантизъм, рестарт на европейски планове са водещи цели на национално равнище. Длъжни сме да върнем и положителния звук в ръководството с умели, потвърдени и ерудирани политици. Затова си слагаме за цел да водим мощна и положителна акция, с ясно обрисувани цели и да образуваме държавно управление, което да води България към непоклатимост и сигурност ”, безапелационен е националният представител от ГЕРБ-СДС. 
След водосвета за здраве и триумфи, претендентите на коалиция ГЕРБ-СДС сервираха венци и цветя пред паметника на братята Кирил и Методий в центъра на града. Десетки симпатизанти и представители на общинските структури, общински съветници и кметове на обитаеми места пожелаха триумф на претендентите за народни представители от листата на обединението и победа на идните избори.

Кандидатите за членове на Европейския парламент и за народни представители от ГЕРБ-СДС са под номер 22 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР