Върху шефът на Ryanair Майкъл О`Лиъри бяха хвърлени торти от

...
Върху шефът на Ryanair Майкъл О`Лиъри бяха хвърлени торти от
Коментари Харесай

Екоактивисти хвърлиха торта по шефа на Ryanair

Върху шефът на Ryanair Майкъл О`Лиъри бяха хвърлени торти от протестиращи, защитаващи околната среда.

Шефът на самолетната компания се засмя - и саркастично означи " отлично " - откакто две дами го нападнаха пред централата на Европейската комисия в Брюксел в четвъртък по обяд.

Видеозаписи демонстрират, че първата жена се приближи до О`Лиъри и споделя " добре пристигнали в Белгия ", преди да размаже десерта в лицето му.

След това тя извиква: " Спрете замърсяването на шибаните самолети ". Тогава се появява втората жена, която хвърля различен къс в лицето му.

Накрая двете дами си трътват умерено.

Това се случи, когато О`Лиъри се готвеше да организира конференция и да съобщи петиция на президента на комисията Урсула фон дер Лайен.

Той се опита да се присмее на случая, като сподели на кореспонденти: " Обичам крем торти, те са ми обичани ".

По-късно шефът на самолетната компания добави: " Вкусна торта, има ли още? "

О`Лиъри сподели, че повече от 1,5 милиона души са подписали петицията му, която приканва полетите над Европа да бъдат по-добре предпазени от стачки от контрола на въздушното придвижване. Това идва след спиране на полетите по-рано това лято заради индустриални дейности във Франция, което принуди самолетната компания да анулира 900 пътувания през юни.

По-късно Ryanair качи фотография на случая в X, прочут преди като Twitter, и сподели: " Жалко, че беше крем на основата на соя, несъмнено не толкоз апетитен, колкото същинският артикул ".

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР