Шокирано семейство в Кения си припомни момента, в който лъвица-измамник

...
Шокирано семейство в Кения си припомни момента, в който лъвица-измамник
Коментари Харесай

Невероятен момент, в който Лъвицата скача от семейна градина със 75-килограмов ротвайлер в уста, уловен от камера

Шокирано семейство в Кения си напомни момента, в който лъвица-измамник се качи през стените на затворения им дом и открадна кучето им за по-малко от 10 минути.

Изключителната офанзива е осъществена в спокоен крайградски квартал в Нироби, Кения. Кадри от камери за видеонаблюдение снимаха цялото събитие, от момента, в който една скитаща лъвица нахлу в градината на фамилията, като се катери по стените, досега, в който се появи единствено минути по-късно със 75-килограмовото куче Ротвайлер сред зъбите си.

Тогава кралицата на джунглата може да бъде забелязана по какъв начин се отдалечава с безпомощния домакински любим в хватките на мощните му челюсти, без знанието на притежателите на кучето по това време. Кучето, Jaci, дружно с нейния другар от котилото, Laser, бяха част от семейство Wamai от близо две години.

Силвия Уамаи си спомни ужасяващите събития, обяснявайки по какъв начин след прескачане на стените на затворения им комплекс офанзивата на лъвицата лиши общо по-малко от четвърт час. Тя сподели на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР