Както и да се развият събитията, ще продължа да информирам

...
Както и да се развият събитията, ще продължа да информирам
Коментари Харесай

Волгин: Без значение какви решения ще вземе НАТО, България трябва да стои в собствената си територия

Както и да се развият събитията, ще продължа да осведомявам хората за нещата, които се случват в Европейския парламент. Това сподели претендентът за евродепутат от „ Възраждане “ Петър Волгин в „ Твоят ден “ по NovaNews.

 

Не съм партиен член на „ Възраждане “ и на този стадий не премислям такава стъпка, добави Волгин.

 

Той уточни, че приоритет на партията за работата на Европейския парламент е да бъде предотвратена опцията за отпадане правото на ветото на всяка обособена страна при взимане на решения в Европейски Съюз.

 

Журналистът уточни, че „ без значение какви решения ще вземе НАТО, България би трябвало да стои в личната си територия “.

 

Волгин сподели, че различен приоритет е битката за свободата на словото в Европейския съюз и актуалните опити тя да бъде ограничавана.

Кандидатът на „ Възраждане “ разяснява и така наречен дела-шамари против медиите. По негови думи тематиката е значима и против тях би трябвало да се подхващат дейни дейности.

 

По тематиката за Закона за непознатите сътрудници, признат в Русия и Грузия, Волгин уточни, че неговия прототип е написан в Съединени американски щати.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР