Върхът на измамата и демонстрация на двойни стандарти. Така властите в

...
Върхът на измамата и демонстрация на двойни стандарти.
Така властите в
Коментари Харесай

КНДР обвини в двойни стандарти ООН

" Върхът на измамата " и проява на " двойни стандарти. "

Така управляващите в Северна Корея подлагаха на критика неотдавнашната резолюция на Организация на обединените нации, осъждаща нарушаванията на човешките права от Пхенян, заяви NK News.

Съветът на Организация на обединените нации по правата на индивида одобри в петък резолюция за 20-та поредна година, осъждаща обстановката с правата на индивида в Северна Корея, която се утежни заради " драконовските " ограничения на страната против COVID-19.

Това демонстрират заключенията на специфичния докладчик на Организация на обединените нации за Права на индивида в Северна Корея Томас Охеа Кинтана.

Междувременно Пхенян продължава с ракетните си тествания и военни учения.

Северна Корея ще продължи да развива " големи ударни качества ", които не могат да бъдат разменени или продадени за нищо. Това съобщи преди седмица водачът Ким Чен Ун, при посещаване на служащи, участващи в най-големия ракетен тест в страната.

Ким сподели, че новата ICBM би трябвало да помогне за въздържане на всевъзможни военни дейности на Съединените щати, които остават механически във война със Севера, откакто Корейската война от 1950-1953 година приключи с помирение, а не с спокойно съглашение.

Върховният представител на Европейски Съюз за външната политика Жозеп Борел осъди в края на март изстрелването от Северна Корея на междуконтинентална балистична ракета.

Той акцентира, че това е " сериозна опасност за интернационалните и районните мир и сигурност ".

Борел бе безапелационен, че Северна Корея " не трябва да има статут на страна с нуклеарни оръжия " и че би трябвало да се откаже от всичките си нуклеарни оръжия, от други оръжия за всеобщо заличаване, както и от стратегии за балистични ракети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР