Въпреки факта, че хората отдавна летят в космоса, знаем че

...
Въпреки факта, че хората отдавна летят в космоса, знаем че
Коментари Харесай

Защо не трябва да подаряваме часовник според суеверията

Въпреки обстоятелството, че хората от дълго време летят в космоса, знаем че Земята е кръгла и не седи на три кита, ние към момента имаме вяра в поличби. Корените на тази традиция от дълго време са изгубени през вековете и до нас са стигнали единствено голословни клюки, в които към момента някой има вяра.

Според суеверията е недопустимо да се подари часовник за рожден ден, тъй като връзката сред рожденика и госта може да докара до разлъка. Някои споделят, че връзката сред любящ мъж и жена ще завърши сега, в който дареният часовник спре. Има и клюки, че другарството сред хората ще се разпадне, без значение дали подаръкът работи или не.

Преди да подарите часовник на някого, би трябвало да разберете по какъв начин този човек се отнася към суеверията. Някой ще каже, че всичко това са предубеждения, които нямат никакви безапелационни доказателства. Други обаче ще виждат, че нашите баби и дядовци са живели дълъг живот и знаят по-добре по какъв начин да работят в дадена обстановка. Нека да разберем повече по въпроса.

Какво да извършите, в случай че ви подарят часовник?

Ако сте получили часовник като подарък и вярвате в суеверия, не се паникьосвайте, а по-скоро прочетете някои от нашите препоръки по какъв начин да заобиколите неприятните поличби.

Първо, не се обезсърчавайте. Ако сте надълбоко религиозен човек и никога не желаете да загубите връзката си с другар, тогава можете просто да се отървете от часовника: дарете го на някой различен или предайте на заложна къща, в случай че предметът е в действителност скъп, или просто го изхвърлете.

Ако доста желаете да задържите часовника, кажете на индивида, който ви го е подарил, че желаете да му го платите алегорично, като му дадете няколко дебни монети. Ако ви е непосредствен, споделете терзанията си, вероятно ще получите поддръжка.

Има и различен вид: приемете обстановката и не се тормозете. Някои са сигурни, че най-хубавото решение е да игнорирате казуса и в последна сметка той просто ще изчезне самичък.

Може ли да подарите часовник на близки?

 Суеверия за часовник

За никого не е загадка, че подаряването на ръчен часовник на обичан човек съгласно суеверията е невероятно, тъй като това може да докара до спиране на връзките. Трудно е да се каже кой е измислил тази прокоба и дали тя в действителност се сбъдва, само че вероятно и не желаете в действителност да я проверявате.

Часовникът е като подарък за момче чудесна концепция, макар обстоятелството, че актуалните момчета са окичени от главата до петите с джаджи. Изненадващо, висококачественият аксесоар за китката към момента остава на висока респект измежду тях. Младите хора почитат електронните спортни часовници с разнородни функционалности, като пулсомер и хронограф, които са идеални за деен младеж, който обича джогинга и е мощно угрижен за здравето и тежестта си.

Висококачественият съвременен ръчен часовник е прелестен и скъп подарък на обичания човек. Елегантната класика ще подхожда на обичания мъж (съпруг, брат, наследник, баща), който избира костюм с съвършено изгладена риза и вратовръзка вместо спортни панталони с тениска. Такива мъже обичат нотка разкош в ролята си и са доста чувствителни към избора на аксесоари.

Наближава празник и сте решили да подарите часовник на обичан мъж Но какво да вършим с неприятната прокоба? Как да премахнете възможните неприятни последствия? Как да подарите часовник вярно, с цел да заобиколите поличбите?

Съвет №1

Има такова разбиране, че когато подарявате часовник, би трябвало да си върнете нещо. Например дареният би трябвало да ви даде в подмяна монета, тъй като точно заради това поличбата ще загуби своята „ магическа “ мощ. С други думи, вие правите нормалния акт на покупко-продажба.

Съвет №2

Купувате часовник, да вземем за пример, за брат си, съзнателно задавате неверното време. Когато представяте подаръка, предупредете рожденика, че той би трябвало неотложно да дефинира точния час и това би трябвало да стане без значение. Целият смисъл на това е, че до момента в който настройва механизма, човек като че ли го „ подчинява “ на себе си безусловно и изцяло. Сега рожденикът е законният собственик на своя драгоценен подарък.

 Защо не би трябвало да подаряваме часовник съгласно суеверията

Съвет №3

Хората постоянно желаят да им подарят не просто съответно нещо, а пари. Понякога това се дължи на обстоятелството, че индивида към този момент икономисват за нещо по-скъпо или просто не желаят роднините им да объркат подаръка. Следователно, откакто събере задоволително, самият човек ще избере тъкмо часовника, който желае.

Съвет №4

Ако се страхувате, че часовникът като подарък е неприятна прокоба, платете часовника, вземете документ за покупка на часовник и го дайте на рожденика. Уважаващите себе си магазини дават такива услуги. В този случай рожденикът отива в магазина и взема определен часовник против документа. Процедурата е елементарна и доста приятна.

Как да подарим часовник на жена?

Що се отнася до нашите обичани дами, тук би трябвало да бъдете доста деликатни. Подаряването на часовник на момиче не е елементарно. Първоначално е належащо да разберете дали тя има вяра в суеверия. Ако приятелката ви на практика не реагира на измислиците на бабите за паралелна галактика, тогава можете умерено да изберете хубав ръчен часовник, който ще бъде прелестно допълнение към новата и чанта или ботуши.

Алтернативно, любителката на готвенето ще оцени хубав безценен песъчлив часовник, да вземем за пример, с цел да дефинира времето за варене на меко сварени яйца. Майките ще харесат песъчлив часовник, който може да се употребява за следене на времето на миене на зъбите на бебетата.

Златен или сребърен часовник - украшение е идеалният подарък за обичаната ви брачна половинка за празник или годишнина от сватбата. Да, може да се наложи да похарчите малко, само че обичаната несъмнено ще оцени концепцията.

Може ли е да подарите часовник на домакинство?

Ако решите да подарите стенен часовник за домакинство, не се колебайте, това е доста добър и скъп подарък за двойка, изключително с ново жилище. Стенните часовници постоянно са били и през днешния ден остават доста комфортен и нужен аксесоар в къщата.

Днес в модерното жилище остарелият стенен часовник е изгубил смисъла си. Хората са се сдобили с огромен брой разнообразни красиви джаджи, всеки има най-малко един компютър или преносим компютър. Въпреки това в някои домове най-вероятно още ще намерите красиви старинни стенни часовници.

Да се върнем към суеверията за семейството. Схемата за подаряване е същата като при ръчния часовник. Когато давате подарък, помолете дарения да ви даде няколко монети и по този метод да разсее всички предубеждения по отношение на поличбите на часовника.

Да сънуваш подарен часовник

 Часовник насън

Сънищата могат да опишат доста информация за положението на индивида. Някои имат вяра в това, до момента в който други споделят, че сънят не е нищо повече от мозъчна реакция на минали събития. И по този начин, какво да извършите, в случай че сте сънували часовник, подарен от някой? В тази обстановка съновникът ще ви каже, че човек би трябвало да забави малко темпото на живот и да намерения за такива елементарни неща като:

- дали се развивате в вярната посока;

- задоволени ли сте от работата;

- харесвате ли връзката с обичания или въпреки всичко желаете да коригирате нещо.

- би трябвало да помислите за проектите си за бъдещето и да разберете дали дават отговор на вашите същински стремежи.

В случай че сте сънували часовник, подарен от другар или обичан човек, би трябвало да обърнете внимание на връзката си:

- може би обичаният човек има потребност от вашето внимание, поддръжка или помощ;

- може да се наложи да извършите пауза и просто да прекарате време един с друг;

- връзката ви от дълго време изисква откровен диалог от сърце до сърце с следващо изясняване на пътя на тяхното развиване.

Във всеки случай, когато избирате часовник за семейство, момиче, жена, баща, брачен партньор или другар за имен ден, рожден ден или даже за професионален празник, първо би трябвало да проведете следствие във връзка с суеверията и предразсъдъците на околните ви към този тип дарове и по-късно да предприемете някакви дейности. В противоположен случай можете да се сблъскате с отвращение и отрицателни страсти.

Вижте още любовно гадаене с часовник.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР