Въпреки доброто си представяне до момента, най-романтичното предаване в телевизионния

...
Въпреки доброто си представяне до момента, най-романтичното предаване в телевизионния
Коментари Харесай

Още една двойка отпадна от „Един за друг“

Въпреки положителното си показване досега, най-романтичното предаване в телевизионния ефир „ Един за различен “ тази седмица напущат Цветослава и Кристофър. Те се изправиха против Ася и Калоян, които се озоваха в дъното на класацията след самостоятелните провокации. По време на елиминациите двойката от Своге получи едвам два позитивни гласа от останалите участници и се наложи да напусне Вилата на любовта.

През седмицата Цветослава и Кристофър се оправиха повече от добре със личните си задания и съумяха да заемат третото място във краткотрайното класиране. Положителните вести за тях свършиха, когато настъпи моментът за предизвикването за двойки. В него двамата трябваше да пренесат и подредят мебели в стая единствено по спомен от фотография. В най-голямо усложнение се трансфораха детайлите и съвсем 32 минути бяха нужни на колоритната двойка за довеждане докрай на играта.

„ За нас беше извънредно наслаждение да участваме в „ Един за различен “. Не искахме да си тръгваме толкоз рано, тъй като имахме какво още да дадем. Такова премеждие се случва един път в живота и се веселя, че го преживяхме. Това, което разбрахме тук е, че можем да създадем неща, на които не сме считали, че сме способни в действителния живот. Въпреки че сме дружно единствено от две години, осъзнахме, че се познаваме сносно “, споделиха Цветослава и Кристофър на разлъка с останалите участници.

Романтичната конкуренция продължава и идната седмица, когато влюбените двойки ще се изправят пред нова доза рискови провокации и доста изненади. Какво следва за участниците в новите епизоди – не пропускайте да разберете в „ Един за различен “ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Следете Фейсбук страницата и формалния Instagram профил на „ Един за различен “ за още настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР