Въпреки че в момента, в който заменим ризата с ,

...
Въпреки че в момента, в който заменим ризата с ,
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи как да комбинираме елегантния костюм с тишърт

Въпреки че сега, в който сменяем ризата с, комбинацията с костюм става малко по-небрежна, това не значи, че не можем да отидем с нея в офиса, а за какво не и на някакво по-специално събитие, което не изисква публична рокля. Подходящо за към момента топлите дни е съчетанието от тишърт с щампа, пъстър костюм и кецове, което носим в casual friday или през уикенда.



Ако сложим обикновен едноцветен модел под сакото, може да се получи минималистична композиция, която можем да носим и на токчета, изключително в случай че сакото и са в неутрални тонове като сиво, черно или бежово. Това се отнася и до костюмите, при които долната част е пола, а не панталон. Много стилно би било и в случай че тениската бъде в същия звук или непосредствен до него, с цел да се получи една изискана монохромна визия. А в случай че имате потребност от нова шопинг находка, сигурно ще откриете страхотни тениски на! 



Тишъртът ни дава комфорт в тези, в които желаеме да носим сакото затворено, а за какво не и с колан на талията, с цел да я подчертаем. Тогава постоянно се основава концепцията, че не носим нищо изпод, което е подобаваща композиция за някоя празненство вечер, в която не ни се носи рокля или общоприетото комбиниране от дънки и топ. Тук спомагателен искра биха придали и всевъзможни макси аксесоари като обеци, гривни и огърлици.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР