Снегът се стопи, улиците се пометат и птиците мигрират обратно

...
Снегът се стопи, улиците се пометат и птиците мигрират обратно
Коментари Харесай

Къде са скутерите? Едмънтън казва, че забавеното разгръщане ще си струва чакането

Снегът се стопи, улиците се пометат и птиците мигрират назад от юг, само че различен сигурен знак за пролетта в Едмънтън към момента не се е появил още веднъж.

< img decoding= " async " src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade „ >

През шестте години от стартирането на пазара на електрически скутери (и по-късно електронни велосипеди), градът сподели, че те са били прегърнати от жителите на Едмънтън и посетителите, с цел да пътуват до работното място, да се приберат от директен център или просто да се забавляват.

Скутерите и велосипедите са настроени да се върнат – предходната година по това време операторите Bird и Lime към този момент бяха излезли от един месец – само че град Едмънтън споделя, че те евентуално няма да бъдат налични до приближаване до края на май.

Каква е повода за забавянето? Градът предоговаря с фирмите за скутери от двугодишни на тригодишни контракти и трансформира някои от разпоредбите, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР