Външният министър на Обединеното кралство Доминик Рааб, в първата си

...
Външният министър на Обединеното кралство Доминик Рааб, в първата си
Коментари Харесай

Рааб обещава Британия да се изправи срещу руската агресия заедно с ЕС

Външният министър на Обединеното кралство Доминик Рааб, в първата си тирада след излизането от Европейски Съюз, повтори позицията на Лондон във връзка с Москва , отбелязвайки, че Обединеното кралство ще се бори с " съветската експанзия " дружно с Европейски Съюз . Той разгласи това в Камарата на общините, по отношение на външнополитическите цели на Обединеното кралство , оповестява ТАСС.

" Работим в тясно съдействие с нашите европейски сътрудници , с цел да намерим политическо решение в Либия . Продължаваме да държи Иран виновен за систематичните му нарушавания на наредбите на проекта за деяние на Съвместната цялостна нуклеарна стратегия. Работим дружно за битка с общи закани и световни проблеми , било то съветска експанзия, тероризъм, възходящ авторитаризъм, климатични промени или здравна рецесия, като с ковид ", съобщи ръководителят на външното министерство.

Рааб даде обещание, че Англия " ще създаде собствен личен режим на наказания за справяне с нарушаванията на правата на индивида ".

Русия неведнъж отхвърля изказвания на западни политици за експанзия против прилежащите страни и интервенция в изборни процеси на други страни.
 Англия предложила през 1995 година Русия да стане член на НАТО
Англия предложила през 1995 година Русия да стане член на НАТО

Русия можеше да стане " асоцииран член " на НАТО преди 25 година

Според ръководителя на комисията по външни работи на Федерацията Константин Косачев, двустранните връзки с Англия след Брекзит може да се провалят, само че е допустимо в бъдеще те да станат още по-добри, в сравнение с със Съединени американски щати или Европейски Съюз .

В същото време английските управляващи декларират, че са подготвени да подобрят връзките с Руската федерация , само че те акцентират, че самодейността би трябвало да идва от съветската страна .

" Обединеното кралство е готово да си сътрудничи с Русия, в случай че желае да работи в позиция на благосклонност, тъй че Москва ще би трябвало да направи избор. Топката е в полето на Русия ", разяснява източник на английското държавно управление пред ТАСС в отговор на искане за разяснява опцията за усилване на съдействието след Брекзит.

Той изяснява, че Лондон чака Москва да промени позицията си във връзка с Крим , военната интервенция в Сирия и да преоцени следствията от потреблението на нервно-паралитично вещество в Солсбъри .
 Англия желае да употребява касетъчни бомби при война с Русия
Англия желае да употребява касетъчни бомби при война с Русия

Защото в конфликт, съветските войски ще " превъзхождат доста " британските
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР