Възраждане може да разговаря с всички, освен ДПС, но имаме

...
Възраждане може да разговаря с всички, освен ДПС, но имаме
Коментари Харесай

Костадин Костадинов от Бургас: "Възраждане" има пет условия! Няма да отстъпим от тях

„ Възраждане " може да беседва с всички, с изключение на Движение за права и свободи, само че имаме 5 условия: Провеждане на референдум за опазване на българския лев, осъществяване на референдум за участието ни в НАТО, унищожаване на глобите против Русия и компесаторен механизъм за компенсации на българските бизнесмени, преустановяване на изпращането на оръжия към Украйна и недопускане на изпращане на български бойци, и основаване на преговорен екип за участието на България в Европейски Съюз. ", сподели Костадинов на извършената конференция в Бургас.

Днес той беше на посещаване в морския град, където се срещна с гласоподаватели и разиска значимите решения на наболели за града тематики. Визитата му беше по покана претендентите за народни представители Борис Аладжов и Звезделина Каравелова, и претендентът за евродепутат Мариян Иванов.

Утре предизборната обиколка на Костадин Костадинов продължава във Варна, където ще организира конференция в 14:00 ч. И отворена среща с жители в 18:30 Зала 2 на ФКЦ.

Българските жители могат да дадат доверието си на " Възраждане " с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР