Имението Graceland на Елвис Пресли, популярна туристическа атракция и последното

...
Имението Graceland на Елвис Пресли, популярна туристическа атракция и последното
Коментари Харесай

Graceland се насочва към възбрана, тъй като внучката на Елвис Пресли се бори с продажбата и обвинения в измама

Имението Graceland на Елвис Пресли, известна туристическа атракция и последното място за отмора на артиста, е в центъра на правосъдна борба, както наподобява ще се насочи към търг за забрана по-късно тази седмица. Но внучката на Елвис, артистът Райли Киоу, се бори със правосъдно дело за машинация.

Според явно уведомление за забрана, имението, което е издигнато през 1939 година, ще бъде продадено на търг на Съдебната палата на окръг Шелби в Мемфис, Тенеси, в четвъртък.

Твърди се, че възбраната се случва, тъй като дъщерята на Елвис, Лиза Мари Пресли, е употребила Graceland като поръчителство, с цел да обезпечи заем от $3,8 милиона от компания, наречена Naussany Investments and Private Заем през 2018 година, само че тя не съумя да го изплати, преди да почине предходната година.

WREG.

„ Искате да запазите статуквото и да сте сигурни, че нищо няма да се промени – уверете се, че никой не е засегнат “, сподели Джесика Левинсън, юридически помощник на CBS News. „ И най-голямата щета би пристигнала от нелегитимна п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР