ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън заяви във вторник, че

...
ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън заяви във вторник, че
Коментари Харесай

Байдън освобождава 1 милион барела бензин от Североизточен резерв в опит да намали цените на помпата

ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън съобщи във вторник, че освобождава 1 милион барела бензин от Североизточен запас, основан след супербурята Санди в опит да понижат цените на помпата това лято.

Продажбата, от места за предпазване в Ню Джърси и Мейн, ще бъде разпределена на стъпки от 100 000 барела едновременно. Подходът ще сътвори конкурентен развой на наддаване, който подсигурява, че бензинът може да потече в локалните търговци на дребно преди празника 4 юли и да се продава на конкурентни цени, сподели Министерството на енергетиката. Този ход има за цел да помогне за „ понижаване на разноските за американските фамилии и консуматори “, се споделя в изказване на отдела.

Цените на бензина са приблизително към $3,60 за галон в цялата страна към вторник, което е с 6 цента повече от преди година, съгласно ААА. Използването на запаси от бензин е едно от дребното дейности, които президентът може да предприеме самичък, с цел да се опита да управлява инфлацията, обвързване в годината на изборите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР