Шансовете за ново появяване на Северното сияние са малко вероятни“

...
Шансовете за ново появяване на Северното сияние са малко вероятни“
Коментари Харесай

Северно сияние: Присъда на Метеорологичната служба за това дали зашеметяващият дисплей ще се върне в небето

Шансовете за ново появяване на Северното зарево са „ малко евентуални “ през идващите няколко дни, сподели Метеорологичната работа.

Метеорологичната работа е анализирала времето за галактическа интензивност и е открила, че " не се чака забележителна интензивност " тази седмица. Това значи, че има понижена опция за хващане на полярното зарево, което удиви наблюдаващите на звезди няколко пъти по-рано този месец. Една читателка на Mirror ни изпрати фотоси на нейната прелестна панорама от градината й в Есекс в петък, 10 май, и разказа сцените като „ малко магия “. Това се случи, откакто една от най-силните геомагнитни стихии от години удари Земята, като Националната администрация за океаните и атмосферата на Съединени американски щати (NOAA) издаде предизвестие за рядка слънчева стихия.

Но е малко евентуално да се повтори тази седмица, Метеорологичната работа ни сподели. Говорител сподели: „ Не се чака забележителна интензивност в галактическото време, като е малко евентуално да се следят сияния през идващите няколк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР