Ванга е невероятна ясновидка, лечителка, която е оставила много предсказания

...
Ванга е невероятна ясновидка, лечителка, която е оставила много предсказания
Коментари Харесай

Предсказанията на Ванга за 2021 година

Ванга е невероятна ясновидка, лечителка, която е оставила доста предсказания на хората, измежду които има пророчества за идната 2021 година, осведоми comandir.com. Тя прониквала в предишното с невероятна акуратност, виждала сегашното и далечното бъдеще. Тя пророкувала освен на обособени хора, само че и на цели народи, страни, континенти и цялата планета.

Предсказанията на Ванга не са инцидентни, степента на тяхното осъществяване е 80%, а най-простите прогнози носят значима информация за днешните и бъдещите генерации.

Какво ще стане с парите

„ Парите ще изчезнат и вместо пари ще има числа “

Още през 19-ти век тези думи провокирали комплициране и недоумение. Но през днешния ден хартиените банкноти от ден на ден се заменят с банкови карти. Няма потребност да носите със себе си чанта, цялостна с хартиени купюри, модерните технологии ви разрешават да плащате за покупки даже от персоналния си смарт телефон.

Какви ще са естествените катаклизми

„ Ще пристигна време, когато природата ще вземе своето “

Ванга е планувала, че на планетата ще се усилят мощните пожари, наводнения, цунамита, сеизмична и вулканична интензивност. Ясновидката също по този начин предизвестява за необикновени слънчеви изригвания. Природните бедствия ще обиден множеството страни в света.

Какво ще стане с коронавируса  и медицината 

„ Хората ще стартират да губят мозъка си и от това ще продължат да умират, само че не и от самата болест “

Може би тези думи се отнасят до вируса, който в този момент бушува на планетата. Заразените хора страдат, те мъчно понасят заболяването и по-нататъшните събития единствено ще се влошат. При това утежняването се планува заради страха и суматохата, основани от хората към ковид.

„ Лечението на индивида е известно, просто би трябвало да го види “

В идващото предсказване Ванга дава вяра, че човечеството ще откри лек и способи за битка с ковид. Гадателката вижда развиването на международната медицина, нейното рационализиране, оповестява comandir.com. Тези думи са покрай истината, тъй като в този момент доста страни се сплотиха и работят дружно, с цел да основат ваксина против вируса.

Какво ще стане в Европа

„ Тълпите инакомислещи, представящи се за жертви, ще станат „ прислужници на дявола “

Тези думи може да се отнасят актуалната обстановка с неведнъж нараствания поток от бежанци и незаконни мигранти, които са наводнили Европа.

Без суматоха

Ванга призовала хората да не изпадат в суматоха:

„ Не роптайте против страданието, което ви сполетява. Страданието е пречистващо средство като, да речем, сако, което ще бъде нечисто, в случай че не бъде почистено “

В предсмъртното си предсказване Ванга приказва за бъдещето на човечеството, без заболявания и война. Границите ще изчезнат, няма да има обособени страни, хората ще живеят като едно приятелско семейство в мир и естетика.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР