Ваканционните места по крайбрежието на Черно море са най-разнообразни и

...
Ваканционните места по крайбрежието на Черно море са най-разнообразни и
Коментари Харесай

10 хотела на другия бряг на Черно море, в които времето е по-добре да спре

Ваканционните места по крайбрежието на Черно море са най-разнообразни и по усета на всеки.

Те се отличават и съгласно това на територията на коя страна се намират.

Отправяйки взор към по-далечните курорти, откриваме хотел на канара, баснословен палат и впечатляващи вили с басейни.

“Чайка”

Този хотел се намира в Сочи и е чудесно място, на което да се наслаждавате на приказни изгреви и залези.

Към пълноценна отмора подготвят освен стаите, само че и залата за хатха йога, ресторантът с голяма тераса и авторските ястия с миди и риба.



Привечер може да се отпуснете, предавайки се на движимостите умения на теляк или пък с книга в ръка в уютна библиотека. На 15 минути пешком са локалният делфинариум и живописният парк “Ривиера”.

Arfa Park Hotel

Този хотел е с 5 звезди и е ситуиран на брега на Черно море. Може да наемете вила със личен басейн или стая, чиито прозорци откриват прелестна панорама към морето и градината.



В цената на настаняването влизат спа услуги и потребление на басейн под намерено небе.



На 15 минути от хотела е крайбрежната алея, където има музикален шадраван. На 5 минути с кола е “Сочи Парк”. Там може да вдигнете адреналина със скоростно влакче, разрастващо до 105 км/ч.



Bridge Resort

От едната страна на хотела виждате Черно море, а от другата - Кавказ. На външен тип Bridge Resort прилича транспортен съд. Според замисъла, гостите би трябвало да могат да посетят разнообразни точки на света, без да напущат комплекса, написа cuva.ru.



11-те корпуса на хотела пресъздават атмосферата в няколко мегаполиса: Париж, Рим, Сидни, Токио и така нататък

До плажа може да достигнете единствено за минута-две. Има и термална зона, и огромен басейн, които може да употребявате, в случай че предпочитате да останете по-далеч от вълните.

“Богатырь”

Добре пристигнали в този баснословен палат, който разполага и с трогателен увеселителен парк.



Хотел “Богатырь” ще ви хареса с басейн с водопади, личен плаж и спа център, където може да се възползвате от разкрасителните процедури с вулканична глина.



Това място е съвършен избор за фамилна отмора. Докато вие си почивате и се наслаждавате на коктейли, децата може да посетят зоопарка, “Леденото кралство” или пък атракциона “Жар птица”.



Grand Hotel Anapa

Хотелът отвори порти през лятото на 2020 година и впечатлява със своя дизайн. Всеки ден може да се събуждате под звука на вълните. Тук постоянно се появяват делфини.



Пред основния хотел има огромен инфинити басейн, край който може да лежите с часове. За по-взискателните клиенти и тези, които търсят усамотение, има тристайни жилища със личен басейн. В спа центъра може да пробвате съвременен лазерен масаж и да се отпуснете в геотермалната зона.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР