В УМБАЛ Александровска“ не са съставяни фалшиви документи за фалшива

...
В УМБАЛ Александровска“ не са съставяни фалшиви документи за фалшива
Коментари Харесай

Александровска болница: Не сме съставяли фалшиви документи за фалшива хоспитализация

В УМБАЛ „ Александровска “ не са съставяни подправени документи за подправена хоспитализация на пациенти и не са създавани подправени истории на болестта. Това се показва в позиция на управлението на УМБАЛ „ Александровска “ ЕАД по отношение на оповестена на 12 ноември 2021 година публикация в болестта. УМБАЛ „ Александровска “ ЕАД не е източвала средства от здравната каса “, обявиха от лечебното заведение.

„ На доцент доктор Александър Оскар не е налагана възбрана за работа със здравната каса и за осъществяване на амбулаторна активност. Доц. доктор Александър Оскар не е назначен за консултант на шефа на лечебното заведение.
Всички интензивни кревати в Александровска болница са заети
Всички интензивни кревати за пациенти с COVID-19 са заети - те са 35, като има един буфер от пет кревати в Спешното поделение. От 207 кревати...

Доц. Александър Оскар е един от водещите експерти по детска офталмология и невроофталмология в България и с помощта на неговите старания на началник, клиниката по Очни заболявания в УМБАЛ „ Александровска “ се трансформира от едно от губещите в едно от най-успешните и печеливши звена в лечебното заведение “, допълниха от болничното заведение, като припомниха откъс от Ото декор Бисмарк: „ Най-много се лъже преди война, по време на избори и след лов “.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР