Полицията и прокуратурата изясняват подробности около инцидент, при който жена

...
Полицията и прокуратурата изясняват подробности около инцидент, при който жена
Коментари Харесай

Жена почина след упойка в зъболекарски кабинет в Кочериново

Полицията и прокуратурата обясняват детайлности към случай, при който жена от град Кочериново е умряла в зъболекарски кабинет, осведоми БНР.

При рутинно лекуване на 61-годишната пациентка е била сложена анестезия по нейно категорично предпочитание.

20 минути по-късно дамата почнала да се задушава, а лекарката извикала екип на незабавна помощ, като в това време правела сърдечен масаж. 

Въпреки бързата интервенция на незабавните медици, дамата, която е имала сърдечен проблем, е умряла. 

Според медиците най-вероятната причина за гибелта е инфаркт. 

Очакват се резултатите от аутопсията на 61-годишната пациентка.

През 2016 година 14-годишно момче почина в клиника в София след слагане на цялостна анестезия, с цел да му бъде отстранена киста в челюстта. Осем години по-късно съгласно решението на Върховния касационен съд (ВКС) двама от обвинените са почтени, а третият е наказан условно.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР