В тази конфигурация ние не можем да подкрепим правителство с

...
В тази конфигурация ние не можем да подкрепим правителство с
Коментари Харесай

Мандатът към провал: ДБ и БСП порязаха Габровски, няма да подкрепят ГЕРБ

В тази настройка ние не можем да подкрепим държавно управление с първия мандат. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов по време на срещата на парламентарната група на политическата групировка с претендента за министър председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски.

„ Ако държавно управление бъде излъчено и вашата задача приключи с триумф, ние ще бъдем отворени, въпреки и като съпротива, да работим по съответни тематики по метод, по който и сега работим с политическата партия, която ви е излъчила. Има необятен набор по тематики, по които добре работим и намираме общ език “, означи Христо Иванов.

Той поздрави проф. Габровски за това, че е управителен от гражданския си дълг „ да помогне на политическата система да преодолее разликите в нея “.

Иванов добави, че „ Демократична България “ има цялостното схващане и схващане за своята тежест като шеста подред политическа партия в този парламент и акцентира, че днешната среща е начало на вероятен диалог за поддръжка по съответни тематики от изгода за страната.

Реклама

„ За страдание ние не намерихме метод да преодолеем раздялите. Трябва да се трансформира тонът. Сигурен съм, че всяка от политическата групировка е направила старания в тази посока, само че те се оказаха незадоволителни. Надявам се да съумеете да измененията това, колкото и да е мъчно “, обърна се Иванов към претендента за министър председател на ГЕРБ-СДС.

Иванов съобщи, че от групировката му ще продължат да упорстват за работата в съответни области, свързани с върховенството на закона, сигурността и модернизацията на страната, и бизнес климата.

Срещите на проф. Николай Габровски продължиха с представители на „ Българска социалистическа партия за България “ . За по-малко от 7 минути завърши срещата на претендента за министър председател от ГЕРБ и управлението на Столетницата. Очаквано, Корнелия Нинова отхвърли да поддържа първия мандат за сформиране на държавно управление.

Предстои среща на гербера от „ Пирогов “ с „ Български напредък “. Разговорите с останалите парламентарно показани партии ще продължат на 9 декември.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР