Джо Байдън е готов да наложи тарифи върху вноса на

...
Джо Байдън е готов да наложи тарифи върху вноса на
Коментари Харесай

Джо Байдън ще повиши тарифите за внос на слънчева енергия в опит да защити индустрията на САЩ

Джо Байдън е подготвен да наложи цени върху вноса на двустранни слънчеви панели, защото президентът подхваща дейности, с цел да отбрани производителите на чиста сила в Съединени американски щати и да усили работните места преди ноември избори.

Американски чиновници споделиха, че този ход неотложно ще постави завършек на освобождението от митата от ерата на Тръмп върху вноса на вид панелен блок, който постоянно се употребява в огромни слънчеви планове, една от най-бързо разрастващите се форми на чиста сила в страната. Сега те ще привлекат тарифна ставка от 14,25 %.

По-високият данък бележи най-новия протекционистки ход на президента, който се състезава с републиканския противник Доналд Тръмп, с цел да ухажва гласоподавателите на сините якички в индустриалните центрове на Съединени американски щати, остават по-малко от шест месеца до изборите.

Във вторник Байдън внезапно усили митата върху китайския импорт, в това число електрически транспортни средства и слънчеви кафези, задълбочавайки комерсиалното напрежение с Пекин и поставяйки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР