В своите мобилни крематориуми на украинска земя руската армия изгаря

...
В своите мобилни крематориуми на украинска земя руската армия изгаря
Коментари Харесай

В мобилните крематориуми Русия гори телата и на руски войници

В своите мобилни крематориуми на украинска земя съветската войска изгаря освен телата на убити цивилни, с цел да прикрие военните си закононарушения, само че и телата на починали съветски бойци. Това разкри Главно разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна.

По този метод Русия желае да скрие действителния брой на убитите си бойци в Украйна, както и да избегне заплащането на отплата на фамилиите на починалите военнослужещи. Агресорът прави всичко допустимо, с цел да скрие ужасяващите военни закононарушения, които прави от началото на експанзията си против Украйна на 24 февруари.

Кадрите от Буча обиколиха целия свят и демонстрираха същинското злокобно лице на агресора, който без мотив предприе пълномащабна война. Руската войска е изпратила мобилни крематориуми в Мариупол, както и в Черниговска и Луганска области. Само в Мариупол руснаците имат 13 мобилни крематориума. Освен това окупаторите търсят и очевидци на военните закононарушения, с цел да убият и тях.

Мариупол беше погубен от Русия единствено за седмици, като броят на цивилните жертви надвишава 20 000 съгласно данни на украинските управляващи. Освен убийства на цивилни невъоръжени жители, съветските бойци изнасилват и малолетни девойки в Украйна. Вчера за първи път от началото на военната инвазия американският президент Джо Байдън призна, че Русия прави геноцид в Украйна. Френският президент Еманюел Макрон се уплаши да употребява тази дума и отхвърли да дефинира протичащото се в Украйна като геноцид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР