В средата на януари група активисти заведоха дело срещу Епъл,

...
В средата на януари група активисти заведоха дело срещу Епъл,
Коментари Харесай

Telegram стана най-изтегляното приложение

В средата на януари група деятели заведоха дело против " Епъл ", настоявайки компанията да смъкна чат приложението Telegram от магазина си, като дадоха обещание сходна орис да застигне и " Google ".

Въпреки това пазарът реши и изключително на фона на проблемите с другите пазарни участници, платформата се изстреля до първата позиция по изтегляния за предишния месец, съобщи Zero Hedge.

Един от моторите на това изстрелване беше Илън Мъск, който при започване на януари туитна " Use Signal " ( " Използвайте Signal " ), което подтикна доста консуматори към Telegram и чат приложението Signal, напомня money.bg.

От друга страна, WhatsApp беше изправен пред скандал поради промени в общите правила, което докара до отлив на консуматори поради опасения за персоналните им данни, като те се насочиха най-много точно към Telegram.

Така единствено седмица след поста на Мъск, броят на дейните консуматори на Telegram набъбна до над 500 млн., повишаване от 25 млн. от които единствено в границите на три денонощия, като половината от този напредък е движен от изтеглили приложението в Азия и Европа.

А след края на месеца от класацията на Sensor Tower излиза наяве, че Telegram е най-изтегляното приложение, друго от игра, през януари, следвано от TikTok, Signal, Фейсбук и WhatsApp.

Общият брой на изтеглянията на Telegram за миналия месец е 63 млн., което значи, че единствено през януари потребителите на приложението са се нараснали с съвсем 20%, а растежът спрямо януари 2020 година е от съвсем четири пъти.

" За последните 7,5 години ние постоянно сме защитавали сигурността на нашите консуматори и непрекъснато подобряваме качеството на приложенията си ", сподели създателят на Telegram Павел Дуров.

" Някои консуматори ни харесват поради неограничения размер на облачното ни пространство, други поради синхронизацията с външни платформи, а трети харесват отдадеността на Telegram към сигурността и отбраната. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР