Очаквам всички депутати от българския парламент и български депутати в

...
Очаквам всички депутати от българския парламент и български депутати в
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Да отвърнем на наглостта на Мицкоски

Очаквам всички депутати от българския парламент и български депутати в Екологичен потенциал да не подминават с нехайство тези будещи паника процеси, прикани ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Новоизбраният министър председател на Северна Македония избра борбата и погазването на европейските правила и от най-високата парламентарна естрада даде поръчка, че счита да отклони страната от нейния евроатлантически път с думи, проповядващи омраза и ненавист против европейска България. Това декларира ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски в своя позиция на уеб страницата на партията. 

Арогантно заявеният отвод от осъществяване на контракта с България, изискващ включването на българите в Конституцията с промени в главния закон, е жестоко нарушаване на процеса на интеграция на Северна Македония в Европейски Съюз.

Преди повече от месец се обърнах с предизвестие към господин Мицкоски, да не се пробва да използва България за вътрешно политическите си цели, в този момент декларирам, че като страна ние няма да останем безучастни към тази поредна провокация.

Очаквам всички депутати от българския парламент и български депутати в Европейския парламент, без значение от партийната им принадлежност, да не подминават с нехайство тези будещи паника процеси в прилежащата ни страна. Защото посоката, в която е тласкана Република Северна Македония от политическата си върхушка, е рискова. Последиците за тази безнаказаност не би трябвало да понася македонския народ, само че отговорността би трябвало да бъде за самозабравилите се политици, които минират евроатлантическия път на страната.

Не можем да останем равнодушни, когато в сериозни за Европа и света времена, рецесията на европейските полезности в Северна Македония заплашва страната да се трансформира в плацдарм на войнстващ шовинизъм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР