Тази година принц Уилям реши да отбележи рождения си ден

...
Тази година принц Уилям реши да отбележи рождения си ден
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот - истинска суперзвезда, която впечатли и половинката на Тейлър Суифт

Тази година принц Уилям реши да означи рождения си ден по ексцентричен метод - на концерт на Тейлър Суифт в Лондон. Там бе в компанията на принц Джордж и принцеса Шарлот, а брачната половинка му Кейт Мидълтън пропусна музикалното събитие. Въпреки това те много се позабавляваха и бъдещият монарх даже показва танцувални умения.
 Принц Уилям на рождения си ден - благополучен, само че без Кейт Мидълтън
Принц Уилям на рождения си ден - благополучен, само че без Кейт Мидълтън

Защо взеха това решение

Оказва се, че дъщерята на принцеса и принцесата на Уелс в действителност е огромната фенка на Суифт в кралското семейство. Tя от дълго време си е мечтаела да отиде на неин концерт. Затова татко й просто е нямало по какъв начин да пропусне да сбъдне това нейно предпочитание, изключително на фона на много сложните за цялото семейство последни няколко месеца, изясняват от Page Six.

След събитието в обществените мрежи видяхме селфи на трите кралско особи с Тейлър Суифт, която със сигурност е била очарована от звездното наличие в публиката. Оказва се обаче, че много удивен е останал и Травис Келси, нейната половинка, който също е бил на персоналната среща с принц Уилям и децата му след концерта.

В новия епизод на своя подкаст New Heights with Jason and Travis Kelce той и брат му не скриха, че са останали очаровани от това какъв брой добре възпитани са и Джордж. И са безапелационни, че родителите им са свършили " страхотна работа " и всички са " прелестни хора ".

Половинката на Тейлър Суифт е останал удивен и от това каква хала е дребната принцеса, която явно има креативен заложби и " огън в себе си " и е била като същинска " суперзвезда " зад кулисите на грандиозното шоу. Не е спряла и да задава много въпроси, с което също е впечатлила всички, цитират го от People.
 Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот с урок по жанр
Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот с урок по жанр

Дрехите, които майка и щерка бяха избрали за Trooping The Colour

Това за принцеса Шарлот си го знаем от дълго време, тъй като тя в никакъв случай не пропуска възможност да се покаже в най-хубавата си стана пред камерите и когато обстановката го разрешава. Но думите на Травис Келси са и следващото самопризнание, че принц Уилям и Кейт Мидълтън са преди всичко страхотни родители и са съумели да спазят обещанието, което от дълго време си дадоха - да обезпечат на децата си едно максимално обикновено и щастливо детство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР