Както вече стана ясно, на 21 юни т.г. при брилянтно

...
Както вече стана ясно, на 21 юни т.г. при брилянтно
Коментари Харесай

НОВИ БРУТАЛНИ УДАРИ НАПРАВИ АНТИКОРУПЦИОННАТА КОМИСИЯ ПО „АФЕРАТА САЛИ ТАБАКОВ“! В БАНКИ И СЕЙФОВЕ РАЗКРИХА ОГРОМНИ СУМИ ПАРИ, МОНЕТИ И ЗЛАТО!

Както към този момент стана ясно, на 21 юни т.г. при брилянтно изпипана акция екип на Комисията по противопоставяне на корупцията влезе в къщата на някогашния регионален ръководител на Движение за права и свободи – Варна и общински консултант от Движение за права и свободи Сали Табаков, поради следствие траяло 8 месеца по отношение на противозаконна договорка с публични поръчки от МОН на стойност 28 милиона лв., от които 20 милиона потънаха в ущърб на страната.

Преди осем месеца КПК получи сигнал от afera.bg.,откъдето стартира разплитането на „ аферата Сали Табаков “.

Благодарение на брилянтната работа на КПК Софийска градска прокуратура повдигна обвинявания на Сали Табаков и тъста му Захир Османов /през чиято компания минаха милионите от публичните поръчки/ за пране на пари и за подписване на неизгодна договорка в ущърб на страната, като казусът е избран като доста тежък.

Съдът изрично и безапелационно наложи непрекъсната мярка „ задържане под стража “ на Сали Табаков, и мярка „ домакински арест “ за над 80 годишния му тъст Захир Османов.

При обиските в къщата на Сали Табаков бяха открити 30 000 противозаконни патрони и гранати, които пък са обект към този момент на досъдебно произвеждане във Варненска окръжна прокуратура.

В  къщата на Сали Табаков КПК откри загадка стая, маскирана със стена и мебели.

От къщата на Сали Табаков бяха конфискувани общо 320 000 лв., 510 000 евро и 272 златни монети с приблизителна стойност от 1 146 100 лв..

От дома на тъста на Табаков – Захир Османов бяха конфискувани общо 547 000 евро и 50 000 лв..

Екипите на КПК не са спирали денонощната си работа във Варна на терен от 21 юни т.г. до момента.

Разпитани са извънредно скъпи очевидци, които уличават корупционната активност на Сали Табаков и сие.

Екипът на КПК, който продължава следствието на терен във Варна, са създали нови брутални удари по „ аферата Сали Табаков “, като са разкрили големи суми пари в банки и сейфове.

Открити са в сейфове и големи количества монети, както и огромно количество злато.

Очаквайте извънредни детайлности за новите разкрития на КПК.

АФЕРА следи позорното държание на медиите по отношение на съвършената работа на КПК и блестящата акция, която организираха във Варна.

Дни наред слугинските медии не посмяха да тиражират новината, а тези, които я разясниха – медии, свързани с жълтопаветниците – оплюват КПК, че удряла индивидът ПП/ДБ Андрей Гюров като „ политическа поръчка “. Чудят се и по какъв начин да вкарат извънредно сполучливото следствие на КПК за Сали Табаков и компания отново в графата „ поръчка “.

Никаква поръчка няма, журналя!

Написах го към този момент и отново ще го повторя!: Брилянтна работа на КПК. Удар, който не помня да е юридически в такива размери на разкрити доказателства за пране на пари на политическа фигура у нас.

Свидетел съм по какъв начин КПК работи по „ аферата Сали Табаков “ – професионално и без никаква спирачка. И явно това не е комфортно на някого, с цел да се задействат тъкмо поръчковите журналя да плюят КПК.

Видях какво могат тези мъже и по този начин както удариха тази скица на пране на пари във Варна, съм сигурна, че ще съумеят да заковат и доста други изживяващи се за „ топ “ играчи. Които през днешния ден са впрегнали слугинските си медии да пищят против КПК.

Веселина Томова

Източник: afera.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР