В списъка си за мечтани пътувания на повечето от нас

...
В списъка си за мечтани пътувания на повечето от нас
Коментари Харесай

Знаменитостите, които избраха Европа за втори дом, и техните луксозни имения

В листата си за мечтани пътувания на множеството от нас участват най-малко няколко европейски градове. Други обаче могат да си разрешат там освен отмора, а цялостен дом.
 image2_16x9.png 3 незабавни ограничения срещу есенен косопад – хинин, кофеин и неизменност На фокус
Редица холивудски звезди са привлечени от хубостта и историята на Стария континент, като вземат решение, че могат да си разрешат стопанисването къща или апартамент в някое от красивите кътчета на Италия, Франция или Англия .

Или даже по няколко парцела в една или разнообразни страни, описват от канала “Top of The Tops” на Vbox7.

Вижте звездите, които избраха Европа за собствен втори дом, в галерията тук >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  40 от най-красивите места в света, които би трябвало да посетите най-малко един път в живота си! Щастливите девойки пътуват 40 от най-красивите места в света, които би трябвало да посетите най-малко един път в живота си!  5 места в България, за които не сте предполагали, че съществуват Щастливите девойки пътуват 5 места в България, за които не сте предполагали, че съществуват  Окриляващи цитати за пътешествия и непознати земи Щастливите девойки пътуват Окриляващи цитати за пътешествия и непознати земи Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР