В социалните мрежи се появи клип, за който се твърди,

...
В социалните мрежи се появи клип, за който се твърди,
Коментари Харесай

Мъже мятат пачки във видео с бясна чалга, полицаи ли са?

В обществените мрежи се появи клип, за който се твърди, че в него вземат участие служители на реда. Под звуците на песента " 1000 пъти " във видеото се виждат мъже, които честват и хвърлят банкноти по себе си. Според сигнала във фейсбук групата " България " празнуващите са служители на реда, а единия от тях е разпознат като контрольор Теодор Бочев - шефът на престъпна полиция в Ботевград.

Публикуваме сигнала в групата без редакторска интервенция и с позицията, че не можем да твърдим, че написаното като сигнал дава отговор на истината. Възможно е някой да се пробва да очерни служителя на реда.

" Наш почитател ни прати изключително абсурден клип. Той твърди, че на видеото първоначално се вижда по какъв начин един от топ-полицаите на Ботевград – контрольор Теодор Бочев, държи в ръцете си стотици левове, които хвърля на танцуващ на масата негов приятел.

Във видеото има още двама души, явно другари на Бочев. Те пръскат по масата и пода хиляди левове, а на трапезата се вижда и щедро количество алкохол. Чалгата е на макс, летящите пари – също! "



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР