В предаването „Алтернативата“ председателят на Института за пътна безопасност инж.

...
В предаването „Алтернативата“ председателят на Института за пътна безопасност инж.
Коментари Харесай

Богдан Милчев направи шокиращо разкритие за министъра на регионалното развитие

В предаването „ Алтернативата “ ръководителят на Института за пътна сигурност инж. доктор Богдан Милчев направи шокиращо разобличаване. To e по отношение на самопризнание от страна на министъра на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов, който е в държавното управление от квотата на „ ИТН “.

Разкритието е шокиращо, тъй като жителите желаеха, надяваха се и гласоподаваха за смяна, а не за още от същото - този път обезпечено очевидно от партията на Слави Трифонов.

Ето какво съобщи Милчев:

„ Когато той /б.р Гроздан Караджов/ стана министър отидох при него на среща. Казах му: „ Гроздане, и двамата знаем, че ти тази работа не я разбираш. Ние в Института имаме доста специалисти и знаеш, че това ни е идея, дай да ти оказваме помощ. Не желаеме нито заплати, нито постове, нищо. Дай да работим дружно и да решим няколко съществени неща. Всички контракти и всички планове да ги извадим на уеб страницата на АПИ. След това дай ТОЛ системата да я вкараме да работи за българското общество.” И още 6-7 неща му изброихме, които са ни приоритет. Знаете ли какво ми отговори той? „ Боги, не можем да си стиснем ръцете незабавно единствено тъй като би трябвало да запитвам. Аз имам шапка. Не съм самичък “.

Според Милчев, АПИ стои като заслон зад една добре построена хранителна верига от контракти сред разнообразни контрагенти с цялостен надзор от КАПШ. „ Ако КАПШ дръпне на следващия ден шалтера, ТОЛ системата стопира да действа “, сподели инж. доктор Богдан Милчев.

Ето и цялото изявление на Богдан Милчев, обещано за „ Алтернативата “:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР