ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Когато републиканците от Западна Вирджиния

...
ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Когато републиканците от Западна Вирджиния
Коментари Харесай

Отричащи изборите: Гласоподавателите в Западна Вирджиния трябва да избират от кандидатите на Републиканската партия, които все още оспорват изборите през 2020 г.

ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Когато републиканците от Западна Вирджиния гласоподават на първичните избори във вторник, ще им е мъчно да намерят главен претендент в бюлетината във всяка щатска конкуренция, който намерено признава, че президентът Джо Байдън е спечелил изборите през 2020 година

Приемането или заобикалянето на линията на отвод от избори се трансформира в негласна инспекция измежду републиканците, които се кандидатират за губернатор и Конгрес в един от щатите, които са най-лоялни на някогашния президент Доналд Тръмп. Това, което се приказва — съвсем непрестанно — е хвалба за хипотетичния претендент на партията за Белия дом от набор от претенденти, включващ наказан въстаник от 6 януари, както и синовете на двама членове на Републиканската партия от делегацията на Конгреса на Западна Вирджиния.

Глен Елиът, който търси номинацията на демократите за намерено място в Сената, сподели, че отричането на резултата от изборите е „ тест за непорочност “ за републиканците от Западна Вирджиния.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР