В петия месец от пълномащабната военна инвазия на Русия в

...
В петия месец от пълномащабната военна инвазия на Русия в
Коментари Харесай

Гореща новина от Германия: Бундестагът готов да преговаря с Путин

В петия месец от пълномащабната военна инвазия на Русия в Украйна Бундестагът може да договаря с президента на страната-агресор Владимир Путин. Това съобщи ръководителят на фракцията на Социалдемократическата партия на Германия (SPD) в Бундестага Ролф Мютцених, оповестява Zeit.

Според него, в случай че Кремъл е подготвен за градивни договаряния с страните от Европейски Съюз, НАТО и Украйна, не може да се изключи опцията за такива.

В същото време той означи, че началото на договарянията би трябвало да бъде сложено според от съответни условия. Той също по този начин акцентира, че е значимо да се употребяват избрани сигнали, показващи допустимо преустановяване на огъня, с цел да се възобновят дипломатическите договаряния. Той обаче счита, че „ към момента няма такива сигнали ". „ Тази война няма да приключи с безспорна победа на бойното поле, а в последна сметка единствено с договаряния, съглашения и съглашения “, сподели Мюцених.

На 24 февруари съветската войска, по разпореждане на Путин, стартира пълномащабна война против Украйна. Оттогава бяха извършени няколко кръга от договаряния, само че без действителен резултат. Украинският външен министър Дмитро Кулеба изключи опцията да се отстъпи украинска територия на Русия като част от спокойно съглашение и съобщи, че сега не се водят мирни договаряния сред Москва и Киев. " Целта на Украйна в тази война е да освободим нашите територии, да възстановим териториалната си целокупност и цялостния суверенитет на Източна и Южна Украйна ", съобщи той по време на брифинг. " Това е крайната точка на преговорната ни позиция ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР