В Перник е задържан 30-годишен мъж, съпричастен към нанасянето на

...
В Перник е задържан 30-годишен мъж, съпричастен към нанасянето на
Коментари Харесай

Мъж блъсна 4 коли в Перник


В Перник е арестуван 30-годишен мъж, съпричастен към нанасянето на материални вреди на четири леки автомобила. Това оповестиха от пресцентъра на полицията в регионалния град.

Сигналът за потърпевшите коли, паркирани в региона на пернишкия квартал " Тева ", е подаден през вчерашния ден към 03:00 часа. Върху тях са нанесени материални вреди, породени от различен автомобил.

След оперативно-издирвателни дейности от страна на органите на реда е открито, че причинител на действието е перничанин на 30 години, управлявал лека кола с марка " Шкода Октавия ". Мъжът е арестуван за 24 часа с полицейска заповед и по случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Не се оповестява за потърпевши хора, написа Българска телеграфна агенция.

В сходен случай от август предходната година, станал на улица " Вела Пеева " в регионалния град, незнаен аргументи вреди на лек автомобил, благосъстоятелност на 41-годишен перничанин. Повредено беше панорамното стъкло, а предният му похлупак и таванът бяха подбити.

Преди дни от пресцентъра на ОДМВР - Перник потвърдиха и за случай, при който три леки автомобила бяха развалени в резултат на сборичкване на група младежи в пернишкия квартал " Проучване ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР