В първото си обръщение в Камарата на общините в качеството

...
В първото си обръщение в Камарата на общините в качеството
Коментари Харесай

Борис Джонсън обеща да превърне Великобритания в най-великата страна на Земята

В първото си послание в Камарата на общините в качеството си на министър председател на Англия Борис Джонсън разгласи, че желае да направи Англия най-великата страна на планетата , написа " Гардиън ".

По-рано през днешния ден Борис Джонсън управлява първото съвещание на новия кабинет.
 Кой влиза в новия кабинет на Борис Джонсън?
Кой влиза в новия кабинет на Борис Джонсън?

Днес Борис Джонсън управлява първото съвещание на новия кабинет

В началото пред депутатите Джонсън похвали работата на Тереза Мей. След това той разгласи, че задачата му е да извади Англия от Европейски Съюз и да направи Обединеното кралство най-великата страна на Земята.

Може да звучи като пресилване, само че е реалистично, застрахова се той. " Гардиън " написа, че обещанието на Джонсън е като риториката на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Според новия министър-председател би трябвало да се подхващат незабавни дейности. Първо, възобновяване на доверието в демокрацията с изваждане на Англия от Европейски Съюз до 31 октомври, акцентира той. По думите му при неуспех това ще докара до " пагубна загуба на доверие " в нашата политическа система.

Той избира страната да напусне Европейски Съюз със съглашение, само че напомни, че договорката с Общността беше отхвърляна на три пъти от английските депутати.

Предпочитам да напуснем Европейски Съюз със съглашение, изрази той позицията си.

Борис Джонсън сподели още, че защитният механизъм за границата с Ирландия е неприемлив, тъй като подкопава английската народна власт.
 Борис Джонсън е новият министър председател на Англия
Борис Джонсън е новият министър председател на Англия

По-рано към този момент някогашният министър председател Тереза Мей се срещна с кралицата, с цел да подаде оставката си

Трябва да се отстрани, безапелационен е той и предложи граничният въпрос да бъде позволен на договаряния за бъдещите връзки. Екипът му е подготвен да договаря с Европейски Съюз и изрази вяра Брюксел да премисли позициите си.

Борис Джонсън има вяра, че Англия е по-подготвена за Брекзит без договорка от упованията на множеството хора. Но през идващите дни до 31 октомври държавното управление ще ускори приготовленията , разясни той.

Джонсън повтори, че в случай че Англия напусне без договорка, страната ще си спести 39 милиарда английски лири . Но Брюксел предизвести, че в случай че би трябвало, ще съди страната.
 Борис Джонсън назначава за консултант „ мозъка” на Брекзит - Доминик Къмингс
Борис Джонсън назначава за консултант „ мозъка ” на Брекзит - Доминик Къмингс

Бъдещият министър председател на Англия Борис Джонсън ще назначи Доминик Къмингс за политически консултант

Премиерът разкри, че министър Майкъл Гоув ще дава отговор за приготовленията при положение Брекзит без договорка.

Министър-председателят на Англия сподели, че държавното управление приготвя данъчни съкращения за стимулиране на нововъведенията. Ще засилят работата по започване на договаряния за подписване на нови търговски съглашения.

Мога да дам гаранция на жителите на Европейски Съюз, че ще получат безусловно право да останат на Острова след Брекзит , увери той.

Джонсън разкри, че Обединеното кралство няма да номинира нов европейски комисар. Няма да чака до 31 октомври за ново градене на Англия, стартира незабавно.
 Президентът на Съединени американски щати: Борис Джонсън е английският Тръмп
Президентът на Съединени американски щати: Борис Джонсън е английският Тръмп

По думите му Борис Джонсън е известен на Острова, тъй като гледат на него като на " английския Тръмп "

Правителството ще стартира да наема нови 20 000 полицейски чиновници , което ще е приоритет. Иска по-тежки санкции за нарушителите.

Джонсън желае да притегли най-младите гении на Острова. Никой не има вяра повече от него в изгодите от имиграцията. Предлага имиграционна система, която се базира на точки като в Австралия. Ще подреди да се прегледа този вид.

През целия ми умишлен живот слушам, че Англия би трябвало да бъде посредствена страна. Не одобрявам това, разгласи Джонсън.

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин от своя страна изрази терзание, че Джонсън се надценява . Той счита, че държавното управление е направило политически избор - строги ограничения за икономии, в това число данъчни отстъпки за бизнеса. Според него в новия кабинет влизат хардлайнери. Има поради новия вътрешен министър Прити Пател, която поддържа смъртно наказване.

Корбин има вяра, че елитът няма да изгуби от Брекзит без договорка.

Ако Джонсън е убеден в проекта си, той би трябвало да го съобщи на народа, прикани той и добави, че лейбъристите ще упорстват за подлагане на референдум на всяко съглашение за Брекзит на Джонсън.

Джонсън ще направи ли Англия васална страна на Съединени американски щати, попита лейбъристът.

Иън Блекфорд, водач на Шотландската национална партия в английския парламент, разкри, че обмислят проекти за втори референдум за самостоятелност. Той счита, че Джонсън живее в паралелна галактика . Днес наподобява е излязъл в открития космос, разгласи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР