Френският президент Еманюел Макрон осъди, по думите му очарованието от

...
Френският президент Еманюел Макрон осъди, по думите му очарованието от
Коментари Харесай

Макрон на историческо посещение в Германия

Френският президент Еманюел Макрон осъди, по думите му " очарованието от авторитаризма " в Европа и прикани европейците да гласоподават на изборите през юни с цел да " защитят " демокрацията.

Никога не сме имали толкоз вътрешни и външни врагове, мисля че имаме рецесия на нашата народна власт, съобщи Макрон. Той е първият френски президент на държавно посещаване в Германия от 24 години.



Присъствието на Макрон, който чества демокрацията с нас е сигнал, че се нуждаем от алианс на демокрациите в Европа, означи домакинът Франк-Валтер Щайнмайер.

Двамата водачи играха на джаги на фестивал по случай 75-ата годишнина от конституцията на Германия.



Крайният резултат беше 1 на 1. Гостът означи, че Европа е привикнала към демокрацията и е не запомнила, че тя изисква битка. Програмата на тридневната аудиенция на Макрон в Германия включва Берлин, Мезеберг и Мюнстер.

Снимки: БГНЕС



" Оставяме националистите и постоянно враговете на демокрацията да извличат всички дивиденти от нея и да я подлагат на критика екзистенциално. Този спор се организира до момента в който сме изправени пред големи геополитически провокации -войната, просперитета, климатична и софтуерна гражданска война. Поради всички тези аргументи е значимо да гласуваме на европейските избори за партията, която поддържаме ", съобщи френският президент Еманюел Макрон.



" Мисля, че огромно неразбирателство е да се приказва за компликации във френско-германските връзки, огромно недоумение е упованието европейските страни да са съгласни с всичко поначало. Винаги споделям - не, ние сме разнообразни. Това е огромно завладяване. Решителният напредък, който донесе европейската интеграция, прогрес във връзка с цивилизацията е, че имаме разнообразни обичаи, разнообразни истории и ползи и все пак сме разкрили метод да се съберем ", добави немският президент Франк-Валтер Щайнмайер.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР