В първа номинационна битка след обединението на племената се изправиха

...
В първа номинационна битка след обединението на племената се изправиха
Коментари Харесай

Джаферович се изложи в Игри на волята

В първа номинационна борба след обединяването на племената се изправиха Непобедими и Безстрашни на Арената на “Игри на волята: България ”.

Състезателите от аления тим съумяха да удържат 140-килограмови дънери в продължение на над 14 минути без нито един от тях да изпусне своя. Непобедимите демонстрираха забележителен екипен дух, като даже запяха ария, макар тежестта. Безстрашните не образуваха вярната тактика, което мощно затрудни племето. Джаферович изпусна своя пън скоро след началото на борбата, а след нея и останалите играчи започнаха да губят надзор и не след дълго Безстрашните се трансфораха в първото номинирано племе за седмицата.

Арената стана извънредно прочувствена, откакто Ралица върна жезъла на Алекса и му съобщи обръщение от неговата обичана Елица, която отстрани във вчерашната капитанска борба. Мани, от своя страна, призна пред всички, че тя и Фейгин са отговорни за изчезналото парче, което разпадна Супергероите в най-важната териториална борба. Това разобличаване мощно разгневи някогашните ѝ съплеменници, а Безстрашните се тормозиха дали няма да саботира и тяхното племе.
                             

Същата вечер непредвиденото признание провокира тежки обвинявания в двете племена. Гого разгласи, че не желае да продължи контакт с Мани, която изведе като главен провинен за саботажа. При Непобедимите Фейгин откровено се разкая, откакто Виктория и Алекса разкриха своето горчиво отчаяние. Младата състезателка по фигурно пързаляне със сълзи в очите призна, че се срами от постъпката си и е подготвена да понесе следствията.
Загубата на Безстрашните в номинационната борба ги събра край огъня на племенния съвет. Водещата Ралица Паскалева промени тактиките на племето, откакто разкри, че новите попълнения разполагат с имунитет тази седмица. Михаела получи 5 номинационни гласа, с което стана първият номиниран играч.

Междувременно стана ясно, че ексгероинята от “Игри на волята ” Марешка Бардем се е сгодила. Чеченката получи годежен пръстен с елмаз на стойност 20 000 лева от новия си обичан.

Красавицата показа новината с почитателите си в мрежата. Предложението пристигнало като гръм от ясно небе за нея. ''Връзката ни е от единствено два месеца, тъй че когато той ми предложи, аз останах доста сюрпризирана, само че и доста щастлива'', показа пред “Телеграф ” хубавицата. Предложението било съпроводено от 101 червени рози. Засега двамата не са възнамерявали брак, само че и това може да се случи.

Новият обичан на чеченката е доста по-възрастен от нея, само че в негово лице тя най-сетне разкрила същинската обич. ''Досега имах синдрома на майката, която е разграничена със сина си. Все си намирах гаджета, които бяха по-млади от мен, с цел да имам за кого да се грижа. Те не го разбираха вярно и непрекъснато бях употребена, понасях обиди и разочарования, само че това се промени с появяването на новия ми мъж “ описа още тя.

Красавицата не пропусна да изкаже възмущението си от тези, определящи обичания ѝ като " чичко ". Известната дама акцентира, че тя макар нежната си възраст има богат житейски опит, по тази причина е обикновено да излиза с по-възрастен от нея мъж.



Обръщаме взор и към Фифо, който е измежду любимците за спечелването на тазгодишния сезон на рисковото риалити по NOVA. Оказва се, че той е взел участие и в различен ТВ формат - " България търси гений ". Мускулестият инженер е посочил забележителни танцовални гении, освен това полугол, раздавайки се на макс пред слисания взор на публиката, Катето Евро, Ицо Хазарта, Любо Дилов и Славена Вътова от журито на шоуто.

Излизането му на сцената с групировка " Бумбук " потвърждава, че Филип очевидно е много по-разкрепостен от оня непретенциозен гладиатор, който сме привикнали да гледаме в " Игри на волята ".



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР