В Панагюрище отново отвори врати напълно обновената детска градина Пролет“.

...
В Панагюрище отново отвори врати напълно обновената детска градина Пролет“.
Коментари Харесай

Вижте най-модерната детска градина в Панагюрище (МНОГО...

В Панагюрище още веднъж отвори порти изцяло обновената детска градина „ Пролет “.

„ Вълнувам се доста, тъй като днешният ден е част от изпълнените дела, поради които преди години поех предизвикването да давам отговор за развиването на сектор „ Хуманитарни действия “, сподели в обръщението си заместник-кметът Галина Матанова. „ Вярвам абсолютно в професионализма на екипа и в това, че основаването на тази съвременна, високофункционална просветителна инфраструктура ще бъде гаранция за цялостна поддръжка на положителните педагогичен услуги, гаранция за повишение качеството на предучилищното обучение в община Панагюрище. “, добави още Матанова и пожела на родителите днешната светлина в очите и душите да претворят в протегната другарска ръка към екипа и дружно да пишат историята на Детска градина „ Пролет “.

„ Вярвам, че децата на Панагюрище заслужават най-хубавото, а най-хубавото е всички дружно да градим тяхното щастливо настояще и бъдеще. “, сподели в умозаключение Галина Матанова.

Приветствие към целия екип на детската градина, към всички родители и деца насочи и кметът на община Панагюрище Никола Белишки.

„ Днес виждаме резултата от следващия осъществен план в община Панагюрище, посредством който се обезпечава съвременна, здравословна и функционална просветителна инфраструктура с високо равнище на енергийна успеваемост, с ново обзавеждане и съоръжение. “, сподели в обръщението си господин Белишки и благодари на заместник–кмета Галина Матанова за високите стандарти, които е търсила във всеки подробност. Благодари и на екипа на детската градина и на родителите за проявеното схващане и самообладание по време на осъществяването на плана. „ Уверявам Ви, че в лицето на Общинското управление постоянно ще имате поддръжка. “, добави още Белишки.

Детска градина „ Пролет “ е обзаведена с нови кревати с антибактериални дюшеци, нови детски масички, столчета, дрешници, училищен бюра и възпитателски столове, нови дрешници.

След извоюван план в детското заведение е осъществена цялостна замяна на съществуваща дървена дограма с нова PVC, замяна на вътрешни порти с алуминиеви, фасадна топлоизолация и нова мазилка, подпокривна топлоизолация, замяна на настилки с нови антибактериални износоустойчиви, замяна на настилка по тераси и стълби, главен ремонт на санитарни възли, умивални и офиси, кухня и хранилища, изцяло шпакловане и боядисване на вътрешни стени, замяна на електрическа система, водна и канализационна апаратура, замяна на отоплителна апаратура и казан, слънчеви колектори. Изцяло е сменено и оборудването в кухненския и пералния бранш.

(Информация и фотоси: Пресцентър на Община Панагюрище)
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР