В най-лошия вариант загубите за бизнеса заради Брекзит ще възлязат

...
В най-лошия вариант загубите за бизнеса заради Брекзит ще възлязат
Коментари Харесай

Ева Майдел: Близо 30 на сто от българския бизнес очаква негативи от Брекзит

В най-лошия вид загубите за бизнеса поради Брекзит ще възлязат на 58 милиарда паунда, като най-засегнати браншове се чака да са секторите: " автомобилостроене ", " земеделие ", " хранителна промишленост ", сподели Ева Майдел, евродепутат и ръководител на Европейското интернационално придвижване на конференция на тематика " Подгответе се за Брекзит - последици за европейския бизнес ", осведоми Българска телеграфна агенция.

Форумът е проведен от Европейското интернационално придвижване, в партньорство с КРИБ, с присъединяване на основния договарящ на Европейски Съюз за напускането на Англия Мишел Барние.

Близо 30 на 100 от българския бизнес чака негативи от Брекзит, поради опасенията им от възможни търговски ограничавания, административни процедури и нови регулаторни условия. Опасенията им се дължат значително на неяснотата към какъв вид връзки ще се стреми Англия с Европейски Съюз, сподели Ева Майдел и изрази убеденост, че в случай че имат навременна информация, българските настоятелен среди ще съумеят да създадат нужните измененията в бизнес планирането си.

Като цяло Брекзит може да се отрази неподходящо на хората и бизнеса в друга степен съгласно изхода на договарянията, нито един от сюжетите не може да размени изгодите от участието на Англия в Европейски Съюз, съобщи Майдел.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР