В навечерието на Коледните празници София става домакин на 47-ото

...
В навечерието на Коледните празници София става домакин на 47-ото
Коментари Харесай

В навечерието на Коледа: Започва Панаирът на книгата в София

В навечерието на Коледните празници София става хазаин на 47-ото издание на Панаира на книгата.

От през днешния ден до 15 декември в Националния замък на културата феновете на литературата ще могат освен да си купят книги на преференциални цени, само че и да вземат участие в редица събития – беседи с създатели и министър председатели на нови издания.
Мотовете се завръщат за Панаира на книгата в НДК Новата книга от известната детска поредност се споделя "Вълшебникът се смее финален "
Панаирът е ситуиран на цели шест равнища от постройката и в него ще вземат присъединяване над 160 книгоиздатели. Фокус на тазгодишното издание ще бъде френскоезичната литература.

На ревюто има и национални щандове, измежду които се открояват Китай и Скандинавските страни.
„ Аз съм българка ” - 40 истории на почтени дами в книга Петя Александрова, която написа и детски приказки, желае да разсъни младите българи
По традиция Асоциация „ Българска книга “ ще връчи оценки за най-хубав издателски план – премиите „ Златен лъв “ се присъждат от жури и от публицисти.

Церемонията по връчването на оценките ще се организира в съботния ден. Културната стратегия на Софийския интернационален панаир на книгата е на сцената на 4 етаж на НДК.

За най-малките читатели са готови специфични изненади.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР