В началото на месеца Джулиана Гани разкри, че отново се

...
В началото на месеца Джулиана Гани разкри, че отново се
Коментари Харесай

Илиян проговори! Започва с разкритията за истинската същност на Джулиана Гани

В началото на месеца Джулиана Гани разкри, че още веднъж се развежда, защото е хванала обичания си Илиян Найденов в невярност. Тя даже го упрекна, че е взел сина им Давид и не желае да ѝ го върне. Фитнес треньорът реши да наруши мълчанието си и написа дълъг пост във Фейсбук профила си, написа iwomen.bg. Той е безапелационен, че " в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай не съм правил секс с друга жена, откогато съм с Джулиана Гани ". Илиян също по този начин показа, че " душата му стене " и желае единствено най-хубавото за сина си. Той даже разгласява диалози сред него и Гани, в които се разкриват шокиращи неща за връзките им.

Публикуваме думите му без редакция:

" Моето безмълвие свършва през днешния ден! Заклевам се, бог ми е очевидец, че пробвах да притискам зъби и да поема този удар, само че в този момент считам че излагайки истината на показ ще защитя себе си и детето си. Много ми е неприятно, тъй като убеждавах себе си, че това ще отмине и няма да се постанова да демонстрирам същинското лице на дамата, родила това прелестно дете. Бях подготвен да замълча до дъно и да спестя всичко, а в подмяна желаех само да постъпим като положителни родители и да отделим силата си в грижи, а не в бягане по съдилища и медии.

Сега обаче, когато нямам никакъв различен избор, би трябвало да стартира да приказвам! Имам доста какво да кажа. Знам и следствията! Вече ме заплашиха с тях. Душата ми обаче стене и не мога да пребивавам този пъкъл повече. Ще стартира да обявявам неща, събирани с месеци и с съществена цел да запазя здравето и живота на мен и детето си! Сигурен съм какъв брой пресилено ви звучи в този момент, само че когато изслушате, изгледате и прочетете всичко, ще разберете какъв брой мъчно взех решението да приказвам!

Историята е задоволителна за най-малко два вулгарни романа и по тази причина ще стартира от някъде, пък с дните и месеците ще ви демонстрирам още… на парче!

За начало давам отговор на главните няколко въпроса от последната седмица!

1. Джулиана Гани съобщи, че е в Кан по работа, което НЕ Е ВЯРНО, както и че нашето малко ангелче Давид се е разболял след нейното тръгване, което СЪЩО НЕ Е ВЯРНО! Беше там на отмора!

2. Тя се върна в България в петък и отиде право в нощните клубове в гр. Пловдив, което се видя от нейните истории в инстаграм. В събота също беше на дискотека. Казаха ми! Тя обаче си взе поука и не се разгласява. В неделя беше във Велинград. С майка си. В понеделник се видяхме при юриста ми с голяма молба от моя страна да се споразумеем в интерес на детето. Тогава и предложих да дойдем ЗАЕДНО към Монтана и да пренощува при Давид. Отказа ми. Имаше спогодба да преспи в апартамент нает от AIRBNB, само че не сама. Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво вършиха ще ви разкрия по нататък. Кой е той? Новодошъл в живота и мъж, който понастоящем преспива при нея в жилището, където тя желае да прибере Давид. Това си е тяхна работа, само че не желая синът ми да им бъде очевидец! Изяснявам, че за интервала от прибирането и в петък заран до през вчерашния ден Джулиана не е направила НИТО ЕДИН ОПИТ да пристигна и да види детето си! Нищо, че беше в България от няколко часа, когато съобщи в Инстаграм, че изродът Илиян Найденов не я позволява до него от дни!

3. Чатовете! Никога не съм давал персоналният си адрес в гр.София на въпросното момиче, което аз персонално смятах за момче и фалшив провокация, до момента в който пишех нелепости! Казал съм го и на Джулиана още същата вечер! Да, по този начин мислех! НИКОГА не съм писал, че поканвам който и да било в НАШЕТО ЛЕГЛО и НАШИЯТ ДОМ! Това беше безспорна неистина! Ако има такова нещо в тези чатове дано бъде показано, НО НЯМА!

4. НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА НЕ СЪМ ПРАВИЛ СЕКС С ДРУГА ЖЕНА ОТКАКТО СЪМ С ДЖУЛИАНА ГАНИ! Не единствено в брак, а въобще! Никога! За страдание обаче не мога да кажа същото за нея и точно от тук започнаха нашите проблеми преди няколко месеца. Това обаче е най-дългата, гнусна, неприятна и уличаваща десетки хора част. Затова ще се наложи да изчакате, а аз да осигуря своята сигурност, тъй като както ми беше казано не един път – проговоря ли с имена, никой не може да подсигурява какво иска ми се случи! Ще приключва единствено с това, че за всяка своя дума от в този момент нататък РАЗПОЛАГАМ С НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, СВИДЕТЕЛИ И ФАКТИ! Ще мина и детектор на лъжата!

Мълчах задоволително! Сега е време да приказвам. Ще приказвам дълго и ще вадя на показ истината парче по парче! Ден след ден! Ако някой от вас си намерения, че съм икономисал нещо – по този начин е! Най-ужасните неща към момента вардя в загадка и ще употребявам в съда, с цел да защитя и опазя бъдещето на детето си! Не желая да върви в пансион! Прости ми, Боже, че обявявам това! Бих починал, само че ще опазя Давид!

НЕ ИСКАМ ДЕТЕТО МИ ДА ХОДИ В ИНТЕРНАТ! МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), ПОМОГНЕТЕ МИ!

Чуйте записа ТУК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР