Предсрочните избори, които са ненужни на хората, бяха предизвикани от

...
Предсрочните избори, които са ненужни на хората, бяха предизвикани от
Коментари Харесай

Мартин Димитров, ПП-ДБ: Целта на Пеевски е коалиция на ГЕРБ, ДПС и може би ИТН

Предсрочните избори, които са ненужни на хората, бяха провокирани от ГЕРБ, тъй като им казахме, че не можем да управляваме без промени, това съобщи депутатът от ПП-ДБ Мартин Димитров по Нова нюз. „ Видях с очите си по какъв начин Пеевски се наложи над ГЕРБ по въпроса за службите ”, добави той.

Според Димитров задачата е след изборите да има коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи е може би Има Такъв Народ. „ Това е задачата на Пеевски, или да се удължи служебната власт ”, акцентира депутатът. Мартин Димитров добави, че при такива разновидности на ръководство, промените ще спрат напълно.

Народният представител съобщи също, че макар формалната позиция на ГЕРБ и Движение за права и свободи, че са за въвеждането на еврото, всякога, когато се приближим до Еврозоната, те саботират процеса.

Мартин Димитров съобщи също, че Делян Пеевски и Бойко Борисов постоянно изваждат пред медиите подправени вести, само че това остава без последици.

„ През април Борисов излезе и съобщи пред публицисти, че в бюджета няма пари за пенсии. Когато го сподели, пенсиите за месеца бяха към този момент изплатени ”, с този образец депутатът илюстрира изказванието си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР