В началото на кариерата си уелският певец и музикална икона

...
В началото на кариерата си уелският певец и музикална икона
Коментари Харесай

Предупредили Том Джоунс, че ще се провали, защото....

В началото на кариерата си уелският артист и музикална икона сър Том Джоунс бил предупреждаван, че няма да успее в шоубизнеса поради къдравата си коса и излъчването си на " мачо ", заяви Би Би Си.

Изпълнителят на " Sex Bomb " е една от най-големите звезди в международния шоубизнес, спечелил овации от звезди като Елвис Пресли и Франк Синатра.

В предаването на Зои Бол по Радио 2 80-годишната легенда показа, че при започване на кариерата постоянно е бил " теглен обратно ".

" Казваха ми неща като " къдравите коси към този момент не вървят " и " прекомерно огромен мачо си ". А аз отвръщах - скърбя, само че аз съм подобен ". Сър Том сподели също, че " постоянно е бил отблъскван ", откакто пристигнал в Лондон от Уелс. " Опитваха се да ме трансформират, да ме моделират и да ме накарат да върша това, което се правеше по това време ", сподели той. " Казваха ми, че стилът на Елвис Пресли е минало. Казах им - не и в мозъка ми, не и в моето сърце! ", описа артистът.

Sir Tom Jones told he 'wouldn't succeed with curly hair'
— BBC News (UK) (@BBCNews)
Той добави, че споделил на музикалните босове " Справях се отлично в Уелс, тъй че не разбирам за какво би трябвало да има разлика сред Англия и Уелс. Всички приказваме британски, нали? Какво толкоз?

Сър Том Джоунс стартира певческата си кариера в танцувални зали и клубове в южен Уелс, преди да се реалокира в Лондон. Първият му сингъл " Chills And Fever " излиза през 1964 година, само че не влиза в класациите за разлика от идващия " It's Not Unusual ", който неотложно става шлагер.

Изпълнителят, който е треньор в английското музикално съревнование " Войс ", пусна в сряда сингъла " No Hole In My Head " от новия си албум " Surrounded by Time ", който излиза през април. В радио изявлението той сподели, че в песента е отразен житейският му опит.

В новогодишното предаване на Джулс Холънд сър Том показа, че е бил имунизиран против новия ковид и се усеща добре, " все едно се имунизирах против грип ". " Има едно преимущество в това да си на 80 години - пръв си на опашката за ваксина ", пошегува се звездата.

Tom Jones releases new single " No Hole In My Head "
— THE LINE OF BEST FIT (@bestfitmusic)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР