В началото на годината Селена призна: тя разбира, че сега

...
В началото на годината Селена призна: тя разбира, че сега
Коментари Харесай

Селена Гомес втрещи с размери на огромна бухта (Фенове не можаха да разпознаят напълнялата звезда – Снимки)

В началото на годината Селена призна: тя схваща, че в този момент тялото й не е идеално. Но тя го приема. Освен това певицата сподели, че към този момент се гордее със себе си. Преди няколко години тя би се намразила за наднорменото тегло, само че в този момент не се тормози и постоянно да се появява на събития. Феновете обаче към момента са обезпокоени за Гомес. Каквото и да приказва, мъчно е да се повярва, че в този момент Селена е в естетика със себе си. Момичето постоянно се появява на обществено място в такава форма, че става в действителност ужасно за нея.

Гомес за първи път получи съществени проблеми с тежестта, откакто претърпя бъбречна трансплантация. Момичето дълго време се бореше с автоимунно заболяване, тъй че когато се възвърне доста през този интервал, почитателите го одобриха с схващане. След това влезе във форма за известно време. Но през последните дни тя още веднъж стартира да наддава. Освен това тези промени се случват бързо. Селена наподобява става все по-дебела всеки ден.

Това е още по-странно, тъй като най-сетне настъпи благополучен миг в персоналния живот на момичето. Поне по този начин твърди самата Селена. Сега тя се среща с продуцента Бени Бланко. Според Гомес нейният другар й оказва помощ да се усеща по-уверена. Той я обича такава, каквато е. Затова тя не се тормози от наднорменото тегло.

Това обаче е доста мъчно за поверие. Напоследък Гомес постоянно избира най-обемните облекла, когато се появява на обществени места. Момичето като че ли желае да се затвори от света, само че се случва тъкмо противоположното. Наскоро Селена беше снимана, до момента в който се разхожда из Ню Йорк и  се разноски с пухено яке с дължина до глезените и високи обувки

Гомес  винаги е обичала тийнейджърския жанр и се е опитвала да наподобява по-млада. Но този път всичко се оказа тъкмо противоположното. Сивото пухено яке осезаемо състари певицата. Освен това в него тя наподобява безусловно като голяма бухта. Феновете й са комплицирани: чудят се какво се случва с нея?

Източник:wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР