Той подчертава, че гладолечението далеч не е измишльотина и припомня,

...
Той подчертава, че гладолечението далеч не е измишльотина и припомня,
Коментари Харесай

Режисьорът Джеки Стоев на 83: Не само вярвам, а дори съм сигурен в предопределеността на съдбата!

Той акцентира, че гладолечението надалеч не е измислица и напомня, че всяко животно като се разболее, стопира да се храни и пие най-вече вода. Не крие, че въпреки и на 83 години, се усеща в топ форма. Не крие, че обича да получава дарове, само че добавя, че най-вече от всичко, обича да го хвалят.

 

Към днешна дата се занимава с два плана, които задвижил преди 16 години, само че не му бил даден късмет да ги развие, защото нямал дотация. В „ Аве Мария “ се споделя за една гореща обич по време на студената война, а другият му план е научно-документален и в него се споделя за телепатията – тематика, забавна за всички хора, по тази причина не се съмнява, че ще пожъне огромен триумф.

 

Не го тормози това, че българите се нареждаме някъде на последните места в класацията по благополучие, защото това е обвързвано с народопсихологията ни – всеки от нас има най-вече един съсед, който е по-добър от него. „ Как да сме щастливи следователно?! “, пита Джеки Стоев. Според него човек е богат, когато има задоволително, че да не мисли за пари. Неотдавна гледал филм за семейството Рокфелер по малкия екран и признава, че му станало доста мъчително за тези хора…

 

Една от внучките му се самоубива, дружно с децата си, различен внук пък го изяли канибали някъде из Африка… ето това е същинска тъга, заключава Джеки Стоев. Освен това му прави усещане, че напоследък младите у нас не вършат разлика сред наслада и наслаждение. Макар разликата сред двете да е голяма, те ги одобряват за едно и също нещо. Докато можеш да получиш наслаждение, насладата всеки самичък би трябвало да си я създаде.

 

Признава, че има вяра в предопределеността на ориста и добавя, че имал другарка, която гадаела по-добре от Ванга – получавала информацията от „ някакви от горната страна “. Съжалява, че тя към този момент не е сред живите, с цел да му опише за живота горе, каквато концепция имал, само че е уверен, че „ тези горе “ ни оказват помощ.

 

Старостта не го плаши, не се опасява и от гибелта, даже я дефинира като нещо безусловно естествено.

С пиар експертката Диана Дамянова, са два остри камъка, които би трябвало мъчно да мелят брашно, в случай че обаче живееха дружно. Джеки Стоев признава, че въпреки да са публично женени, не живеят дружно повече от 25 години, през което време се скарали единствено един път, тъй като играели карти, а тя като хванела карти започвала да се държи не като интелектуалец, а като политик – желае все да е права. В сходни моменти не се интересува от истината, та по тази причина се скарали. Казал й: „ Съжалявам, че преди време не се ожених за теб. Ако го бях направил, щях да желая да се разведа. Сега какво да върша?! “. Тя на собствен ред е поела ангажимент, в никакъв случай да не го назовава „ глупак “ повече от два пъти на ден, а той съвсем не й изневерява… Твърди, че в случай че човек е в командировка или пък пийнал, не се брои за невярност. Дори мисли, че в случай че никой не знае, не е невярност.

 

Не има вяра тя да му изневерява, тъй като за задачата, би трябвало да откри някой по-хубав и интелигентен от него. „ Хайде, за по-умен, не е мъчно, само че по-хубав… “, заключава той.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР