Споделя, че не е имал период в кариерата си, в

...
Споделя, че не е имал период в кариерата си, в
Коментари Харесай

Звездата от „Съни бийч“ и „Стъклен дом“ Георги Кадурин: В едно семейство мъжът винаги трябва да създава илюзията на жената, че тя командва

Споделя, че не е имал интервал в кариерата си, в който да не е работил като артист – даже когато бил шеф на Младежкия спектакъл, продължавал да играе в представленията. Признава обаче, че 90-те години били тежки и за тях артистите, защото салоните били празни.  През 1995 година се родила щерка му и обстановката станала още по-тежка. Тогава се принудили с негов сътрудник да чистят под аренда Младежкия, с цел да си докарат някой лев в допълнение – през деня чистели, а вечер играели.

 

Категоричен е, че с втората му брачна половинка Мариана Миланова, която също е актриса, не са от театралните двойки, които непрестанно приказват за специалността си. У дома съвсем не разискват работата. Всеизвестен факт е, че преди премиера артистът става нетърпим. Кадурин показва, че при него това от дълго време не е по този начин, само че половинката му към момента е напрегната. Истината е, че министър председателите носят доста очаквания, само че и опасения за актьора.

 

Признава, че всичко протичащо се в тяхното семейство е по решене на брачната половинка му, а той е просто един реализатор и играе поддържаща роля. В този ред на мисли показва, че в едно семейство мъжът постоянно би трябвало да основава илюзията на дамата, че тя командва.

Предвид обстоятелството, че брачната половинка му е много по-млада от него, се надява да не се трансформира в остарял и безсилен човек, който се е отпуснал в ръцете й, с цел да бъде обгрижван. Вярва, че ще е здрав.

 

Към днешна дата му липсват купоните от предишното, само че си дава сметка, че всяко нещо е с времето си. В последните 1-2 години се пази от алкохол и цигари и стартира да привиква с това, само че още не може да свикне с неналичието на тези бохемопиянски, метафизичен, дървеноглави вечери.

 

Към днешна дата е съумял да закрепи здравето си и няма съществени проблеми. Щастлив е, че инфарктът, който получил не бил тежък – поставили му два стента и в този момент се пази.

Всеизвестен факт е, че е огромен кулинар, само че след инфаркта поограничил холестеролите и в този момент още веднъж се е върнал към вкусните домашни гозби – това е методът му за отмора.

Има две кулинарни приложения в телефона си и постоянно опитва.

Другият метод за релакс е отскачането за няколко дни до Якоруда, където попада в различен свят.

 

Не му се желае обаче да се върне да живее в Якоруда, откакто се пенсионира, тъй като това ще значи, че е прекомерно стар. В София са специалността, сцената и приятелите му.

Определя като краят на цивилизацията стремежът на младежите да се покажат по тв приемника в каквото и да е, единствено и единствено да са известни. Подчертава, че тази известност е 5-минутна и не носи нищо повече. В умозаключение показва, че в фамилията му славата не значи безусловно нищо.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР