Тя обаче приела диагнозата му много тежко – сякаш се

...
Тя обаче приела диагнозата му много тежко – сякаш се
Коментари Харесай

Нора Ишкова – вдовицата на отишлия си без време актьор: Излетя в съня си като ангел, на погребението беше много красив

Тя обаче приела диагнозата му доста тежко – като че ли се е блъснала челно с висока скорост в товарен трен. Сринала се. Ишков обаче я дръпнал за ръка и й споделил: „ Аз съм те взел мъжко момиче, хвани се в ръце. Това ще е последният ни Великден дружно! “. На празника били вкъщи с 4-те им деца, майка му и вуйна му.

 

Нора Ишкова отбелязва, че най-хубавото в цялата тази покруса било, че Николай нямал болки. В средата на юни обаче му се наложило да се придвижва с инвалидна количка поради парализираната му дяна половина. Негов другар от детските му години му предложил персонален помощник, с който доста си паснали. Туморът обаче последователно почнал да визира преглъщането, а най-сетне и дихателния център.

 

Заради приема на кортикостеродите, които трябвало да понижат налягането в мозъка, Ишков напълнял – стигнал съвсем 90 кг. В последна сметка Ишков се отървал като изхвърчал в съня си – като ангел. Вдовицата му твърди, че даже в ковчега изглеждал доста хубав – като омекотен, спял като ангел... Изпратили го с овации, а след траурната гала създали хубава трапеза, на която имало от обичания му калкан. Пушили, несъмнено и пури. Ишкова дефинира деня като „ страховит “ и добавя „ Ники го заслужаваше! “.

 

Николай Ишков

През 2021 година бил с единия си крайник в гроба поради COVID-19, само че в „ Пирогов “ го избавили. Ежегодно ходили на проучвания, правили и филтриране, и резултатите им постоянно са били идеални. 10 дни преди Ишков да напусне този свят, още веднъж го изследвали и отново всичко било съвършено, само че туморът го повалил.

 

По мотив обвиняването, че като началник на „ Арена Армеец “, Ишков е присвоил 5 млн. лева, вдовицата му е безапелационна е, че брачният партньор й не е откраднал нито лев от там, нито пък е имал тази опция.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР