В мрежата се появи видео на пътник, заснел тайната стая

...
В мрежата се появи видео на пътник, заснел тайната стая
Коментари Харесай

Пътник засне тайната стая на стюардесите и пилотите

В мрежата се появи видео на пасажер, снимал тайната стая на водачите и стюардесите в самолета. И в този момент хората имат по-малко аргументи да завиждат на тази необикновена специалност. В края на краищата такива стаи въобще не благоприятстват за добра отмора.

Потребител с прякор alooffloofah показа видеоклип на пътешественика Зак Гриф, който разкрива тайните на рутинната работа на борда. Във видеото Зак е на Boeing 787 Dreamliner и сподели къде стюардесите и водачите почиват при полети на дълги дистанции.

Такива пространства съществуват единствено на самолети, предопределени за дълги полети, защото самолетът се обслужва от два екипажа едновременно. Първият екип работи, когато е изработен еднопосочен полет, вторият екипаж замества предходния по противоположния път. По този метод чиновниците на самолетните компании могат да почиват след работната си промяна.



Във видеото Zach Grief демонстрира пътя към тайната стаичка. Човекът напуща пътническата кабина и се придвижва до кухнята на самолета, като в това време вижда, че в самолета царува ред и всички порти постоянно са затворени за сигурността на стюардесите и клиентите на самолетните компании.

След това Зак се обръща вдясно пред кухнята и отваря вратата. Зад нея има стълбище, по което той се качва горе в стаята за отмора на екипажа на самолета. Зак разкрива, че думата " стая " е прекомерно мощна за помещението, в което стюардесите и водачите могат да спят, когато другият екипаж се връща назад.

Малкото подово пространство съдържа шест тънки кожени матрака и защитни колани за отмарящите там. На една от стените на стаята има кислородни бутилки и маски, и телефон, който свързва почиващите с работещия екипаж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР